Telefunken 24FB5500, televizor Smart de 61 cm

Televizorul Smart Telefunken 24FB5500 e unul destul de accesibil datorită diagonalei sale – 61 cm. Partea Smart e destul de simplificată, dar vă oferă acces la Netflix, pentru un conținut mai de calitate care e și subtitrat. Ținând cont cât costă, chiar nu aveți ce să-i reproșați deoarece sistemul audio e satisfăcător, iar puterea acestuia e direct proporțional cu diagonala. Poate fi și un bun monitor pentru PC datorită rezoluției sale – FHD. Nici nu are sens o rezoluție mai mare că doar conținutul 4K nu e prea numeros.

Acesta face parte dintr-o serie destul de interesantă, iar voi puteți alege care diagonală vă convine mai mult. Diagonala se alege în funcție de dimensiunea camerei, dar și distanța de vizionare e importantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gama 2018 a venit numai cu televizoare atractive,dar voi puteți opta și pentru un televizor cu diagonală de peste 100 cm pentru că în sufragerie nu poți pune orice televizor. Cel de sus are un sunet destul de bunicel că doar nu va fi pus într-o cameră prea mare și claritatea e mai presus de putere. Pentru cei care nu sunt mulțumiți, le recomand un sistem audio suplimentar cum e soundbarul (poate fi amplasat în fața televizorului).

Caracteristicile tehnice sunt numeroase: teletext, blocare copii, Netflix, USB Cloning, temporizator stingere, HbbTV, NTSC, player multimedia și altele. Multe dintre acestea le puteți găsi chiar și pe televizoarele altor branduri pentru că sunt standard.

Păreri pro și contra

Funcțiile speciale sunt bine-venite, cu cât sunt mai multe cu atât mai bine. Calitatea imaginii e dată de panel și discutăm de unul de tip Direct LED, care e superior celui Edge LED. Playerul multimedia integrat mi se pare destul de util pentru un televizor deoarece poate rula fișiere media diverse. Fiind un model Smart e și normal să aibă conectivitate LAN și WiFi integrat. Conectivitatea HDMI că permite conectarea unui laptop sau media player extern.

Telefunken 24FB5500 e unul dintre numeroasele televizoare care au fost lansate anul acesta, iar voi aveți de ales între câteva serii interesante și fiecare oferă numeroase variante.

Te-ar mai putea interesa