Telefunken 24FB4100, televizor nemțesc cu imagine perfectă

Telefunken 24FB4100 e un televizor cu diagonală medie de 61 centimetri și rezoluție Full HD. Nu doar că are o imagine impecabilă (zic eu), dar oferă și posibilitatea vizionării conținutului de pe stick-uri USB ori de pe alte tipuri de memorii externe conecate la USB.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care poate afișa filme HD și Full HD fără pierdere de detalii. Din imaginea de alături se poate vedea că e un model pe negru cu aspect similar televizoarelor Horizon sau Star Light.


Pro

Modelul Telefunken 24FB4100 fiind unul cu o diagonală de 24 inci (aproximativ 61 centimetri) e perfect pentru o cameră mică sau medie.
Ecranul are un panel de calitate superioară de tipul IPS (cu unghiuri de vizualizare 178/178 grade), rezoluție 1920×1080 pixeli.
Tunerul integrat e unul de top deoarece e dublu (DVB-T/C), iar acesta facilitează vizionarea posturilor la calitate HD.
Pe partea de porturi acest aparat are câte unul din fiecare, mai exact HDMI, USB, intrare PC și Slot CI+.
Dacă vreți să-l utilizați pe post de monitor atunci acest lucru e posibil deoarece are funcție monitor. În acest fel puteți viziona filme de pe un laptop sau ceva de genul.
Branul producător e unul de top, fiind vorba despre Telefunken. Acesta e unul nemțesc cu o lungă istorie, aâvnd aceeași reputație bună precum Blaupunkt sau Grundig.

Contra

Nu vine cu sistem de operare avansat (Android, Tizen sau webOS), iar din această cauză sursele de divertisment precum și funcțiile sunt unele mai limitate.

Concluzie

Televizorul acesta e unul care nu doar arată bine, ci și unul care afișează imagini splendide din transmisii normale sau HD. Are și player multimedia care suportă mai multe tipuri de fișiere printre acestea numărându-se *.mkv, *.avi și altele.
Dacă vă interesează un televizor alternativă la acesta atunci aici aveți alternative cu diagonale mai mari de la același brand.

Te-ar mai putea interesa