Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Suport pentru laptop cu ventilator, preţ şi păreri

Dacă ai un laptop performant şi ai probleme cu faptul că se încăzeşte notebook-ul, Cooler-Master NotePal U2 Fan Edition ar putea fi un suport pentru laptop cu ventilator foarte bun. Este un cooling pad foarte vândut deoarece arată bine, preţul este mic, adică este ieftin şi are montate două coolere silenţioase. Cu un asemenea cooling pad temperatura procesorului şi plăcii video scade cu aproximativ 10 grade C.

Poze

Poza 2

Coolere

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţul este unul potrivit, de 80 lei. Acest suport este compatibil cu laptopuri de la 14 la 17 inci, materialul este din aluminiu şi cauciuc, pentru a nu se zgâria notebook-ul, are 2 ventilatoare silenţioase de 80×10 mm incluse, şi se alimentează de la USB. Greutatea produsului este aproximativ o jumătate de kilogram.

Nota 10

Nota 10 din toate punctele de vedere: calitate, preţ, răcire, design şi funcţionalitate. Pe lângă faptul că-ţi răceşte procesorul, placa grafică şi bateria, acest produs conferă notebook-ului o poziţie mai bună de scris, tastatură fiind înclinată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu