Star-Light FTTV-81A+, frigider mic A+ de 81 litri

Star-Light FTTV-81A+ are o înălțime de 83,8 cm pentru că nu are un congelator ci doar un compartiment mic în care puteți pune una sau două pungi cu alimente. Nu toți producătorii oferă astfel de aparate electrocasnice și nici nu costă foarte mult dacă îl comparăm cu concurența. Aveți două rafturi le interior care pot fi puse mai sus sau mai jos, dar pot fi și eliminate dacă vreți să faceți mai mult loc în interior. Bineînțeles, nu aveți mult spațiu pentru a îngheța anumite alimente, iar eu aș recomanda să luați în calcul un congelator sau o ladă frigorifică, în caz că nu aveți.

Astfel de frigidere sunt ideale dacă aveți spațiu sub blat și nu pe lângă mobilier. Poate că nu vreți foarte multe corpuri de mobilier și preferați ca aparatele să fie toate pe același perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că nu iasă prea bine în evidență, însă aveți un compartiment mare pentru legume și fructe, pentru a le conserva mai bine. Însă dacă nu-l folosiți, îl puteți scoate afară pentru a face mai mult loc. Rafturile sunt realizate din sticle pentru a fi curățate mai ușor și lumina trece mai bine prin ele. Față de alte frigidere, la acesta nu se pot ajusta suporți de pe ușă, dar nici nu cred că ați fi avut cum pentru că ușa nu e foarte mare.

Păreri pro și contra

Ocupă foarte puțin spațiu unde aveți de când să-l puneți și puteți pune și ceva deasupra sa dacă nu va fi pus sub blat. Consumul de energie de foarte mic în cazul acestui aparat și de aceea are o clasă de eficiență energetică atât de bună – A+. E destul de silențios ținând cont de mărimea sa și de faptul că nu îngheață foarte mult. Nu lipsesc nici accesoriile, iar aici mă refer la tava pentru gheață și suportul pentru ouă.

Mulți utilizatori preferă aparate mai mari însă spațiul disponibil din bucătărie nu e același pentru toți, de aceea trebuie să organizați diferit bucătăria. Star-Light FTTV-81A+ are un preț foarte bun și nici nu văd de ce nu l-ați alege. Majoritatea producătorilor se axează mai mult pe segmentul mijlociu sau superior, astfel că nu veți găsi multe variante ca acesta.

Te-ar mai putea interesa