Star-Light 50DM6500, televizor mare cu Aptoide TV

Televizorul Star-Light 50DM6500 e doar unul dintre numeroasele modele de la acest brand cu Android și e versiunea Aptoide TV care e special creată pentru televizoare. Aveți acces la cele mai populare aplicații și servicii online pentru a nu vă plictisi. Poate fi conectat la un PC pentru a fi folosit ca monitor și mai toate televizoarele au această funcție. Conectivitatea nu poate fi o problemă pentru noua generație de televizoare și nu duce lipsă de nimic. Are un preț foarte atractiv pentru ce oferă și dacă e să-l comparăm cu restul modelelor. 

Din poza de jos se vede foarte bine designul elegant al acestei noi serii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul său audio nu e cel mai avansat și cred că putea fi puțin mai puternic, deoarece va fi pus într-o cameră mare. Diagonala unui astfel de televizor e destul de mare și detaliile se vor vedea desul de bine. Chiar nu are sens un model 4K deoarece conținutul corespunzător e destul de puțin, e spațios și necesită un buffering mai mare. Deci, abonamentul la internet trebuie să fie mai bun și aș opta pentru conectivitate LAN pentru o viteză de transfer a datelor ceva mai mare.

Se poate conecta la internet prin cablu LAN dar și fără fir pentru că are WiFi integrat. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un router wireless și eu aș alege unul de ultimă generație că doar aveți un smartphone sau o tabletă.

Păreri pro și contra

Bugetul nu poate fi foarte mare și de cele mai multe ori căutăm televizoare cât mai mari, iar anumite branduri chiar oferă soluții. O recomandare e televizorul de sus care chiar e reușit a fost lansat anul acesta, iar dacă nu sunteți mulțumiți de sunet că nu e foarte puternic, conectați un soundbar.

Star-Light 50DM6500 e un exemplu foarte bun că pot fi și variante mai accesibile care să impresioneze la câteva capitole. Sunt și televizoare care au mai multe tehnologii, dar și prețul e semnificativ mai mare. Ideea e că nu e cel mai avansa televizor de 50 inci și cred că sunteți conștienți de aceasta.

Te-ar mai putea interesa