Star-Light 24DM3500W, televizor alb cu difuzoare stereo de 10 W

Televizorul Star-Light 24DM3500W face parte din generația 2018 care oferă caracteristici tehnice mai bune și un aspect nou. Din poze se vede foarte bine că poate fi montat pe perete, dar și așa nu ocupă foarte mult spațiu pe masă. Indiferent unde alegeți să-l instalați, acesta iasă foarte bine în evidență. Brandurile de televizoare mai populare nu mai oferă variante accesibile, motiv pentru care mai sunt și branduri mai puțin populare cum e Star-Light. Chiar și așa nu cred că aveți să-i reproșați ceva, până la urmă oferă specificații bune chiar și pentru a fi folosit ca monitor.

Din poza pusă de mine mai jos se vede foarte bine standul de masă și finisajul elegant pe alb. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cam toate televizoarele noi sunt bune monitoare și PC-ul trebuie să aibă ieșire HDMI pentru că televizorul are doar această intrare audio/video. Deci nu mai sunt necesare boxe deoarece vă veți folosi de difuzoarele sale de 5 W fiecare.

O diagonală de 60 cm e cât cea a unui monitor de 24 de inci, spun asta pentru a vă face o idee despre imaginea oferită. Alegerea televizorului potrivit se face în funcție de distanța de la care îl priviți. Dacă nu stați prea departe de ele pentru că acea cameră nu e foarte mare, atunci varianta de sus e de ajuns.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e bună pentru că are o rezoluție bună, contrastul de suficient, unghiurile de vizibilitate sunt mari și timpul de răspuns mic. Un monitor cu funcție televizor e cam același lucru doar că e mai scump datorită unor mici diferențe. Nu duce lipsă de nimic pentru că are cele mai populare porturi. E un televizor cu consum mic și cu diagonală destul de mare pentru a viziona posturile TV preferate.

Star-Light 24DM3500W e doar un televizor a acestui brand, voi puteți alege unul și pe negru dacă vreți o altă culoare. Toate televizoarele au acel port USB pentru că sunt echipate cu un media player integrat cu funcționalitate puțin limitată, de aceea unii preferă să conecteze PC-ul sau laptopul la TV.

Te-ar mai putea interesa