Sony W690

Acest aparat foto digital Sony Cyber-Shot W690 de 16.1MP Black e unul dintre noile modele de la acest producător și face parte dintr-o serie W „Slim”. Spun asta pentru că e subțire însă performanțele sale nu au fost afectate deoarece are un zoom optic 10x, filmează HD, ecran de 3 inci și senzor CCD Super HAD. Trebuie să menționez că vine în patru culori: negru, argintiu, albastru și roșu. Însă pe argintiu și negru arată cel mai bine. Fotografiile realizate cu acesta sunt foarte clare, colorate și stabile. Se datorează procesorului de imagine, stabilizatorului de imagine și senzorul avansat. Cyber-Shot W690 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Pe argintiu
Din spate

Specificații tehnice

Senzorul de 16.1 MP e unul destul de bun pentru un gadget așa de compact – CCD Super HAD. Acesta împreună cu procesorul BIONZ și stabilizatorul SteadyShot, oferă imagini mai bune decât alte aparate în același buget. Obiectivul G superangular său are un zoom digital puternic 40x (72x laVGA), 10x optic și lentile foarte bune 4.45 – 44.5 mm. Pe partea de control de fotografiei are: declanșare la zâmbet, detectarea feței, fotografiere continuă, presetări, efecte foto, balans alb și sensibilitate ISO 80-3200. Calitatea de filmare e HD însă doar cu sunet mono. Ca și alte aparate și acest Sony W690 suportă o mulțime de carduri. Vine cu o mulțime de funcții motiv pentru care puteți realiza fotografii artistice dar există și model iAuto care e ideal pentru momentele în care trebuie să realizați o fotografie într-un timp foarte scurt.

Pe partea de conectivitate Sony W690 are USB, ieșire audio-video și multi. Bateria sa e una reîncărcabilă Lithium NP-BN care oferă o autonomie decentă – 220 cadre și 110 minute de filmare. Blitz-ul său e unul integrat însă poate fi folosit doar pentru distanțe mici și e preferabil să-l folosiți în spații închise pentru o eficiență sporită. Jos se poate viziona o înregistrare realizată cu acesta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți realiza panorame 360 de grade, ghid incorporat, calitatea foto e peste așteptări, filmează HD, primiți o husă și un card de 4 GB.

Minusuri: Sony W690 nu filmează cu sunet stereo.

Concluzie

Acest Sony Cyber-Shot W690 e cea mai compactă recomandare în acest buget și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută, plus că aveți de ales între patru culori interesante. Am postat chiar și o prezentare a sa ca să vă faceți o idee despre el și cât de bine arată:

Lasă un comentariu