Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony Vaio SVZ1311Z8EX

Laptopul Sony Vaio SVZ1311Z8EX FullHD e unul dintre cele mai reușite modele de pe piață însă nu e cel mai accesibil. Se adresează mai mult persoanelor care călătoresc și doresc un gadget portabil cu Windows, securizat și cu conectivitate 3G. Pe lângă acestea are o carcasă foarte robustă, tastatură iluminată, configurație multimedia, unitate optică externă, ecran Full HD și altele. Deci nu e vorba de un laptop obișnuit iar pentru dimensiunile sale are cam multe dotări. Spun asta pentru că e vorba de unul de 13.3 inci și deci prețul său nu va fi unul chiar atractiv, mai degrabă unul piperat. Dar suntem obișnuiți cu aceste prețuri în special ce vorba de seria Z din 2012. Acest SVZ1311Z8EX are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Cum arată în zona touchpad-ului

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i7 din seria Ivy Bridge care se numește 3612QM. Cu siguranță oferă cea mai bună viteză de procesare pe această platformă și nu e unul ca pe ultrabookuri. Chiar dacă ecranul e de 13.1 inci, vine la o rezoluție 1080p și deci imaginea va fi foarte clară. Memoria RAM e de 8GB la 1600 MHz și e dispusă pe albele sloturi. Spațiul de stocare nu e prea mare (256GB) dar până la urmă e vorba de un SSD. Se poate mări printr-un HDD extern. 7670M e de 1GB și e are un BUS de 128 de biți. Din păcate nu e cea mai bună soluție de gaming, dar e satisfăcătoare pentru vizionare de filme 1080p.

Pentru a beneficia de o autonomia maximă din partea bateriei Li-Polimer, ar fi indicat să utilizați placa video Intel HD Graphics 4000. După cum bine știți modelele Z au unități Blu Ray externe. Restul dotărilor sunt: card reader, cameră web, diverse porturi, WLAN, bluetooth și 3G. Caracteristicile sale speciale sunt diverse și nu le găsiți la orice model: cameră web HD cu Exmor, WWAN, cititor de amprentă și altele. Am pus un clip cu performanțele plăcii video AMD:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are ecran 1080p, tastatură iluminată, carcasă din fibră de carbon, e foarte ușor, autonomie mare, subțire, modem 3G etc.

Minusuri: are un preț piperat.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVZ1311Z8EX e un model care nu cred și-l permite oricine, motiv pentru care vă recomand o alternativă, și anume, un ultrabook chiar dacă nu are 3G. Nu vă oprește nimeni să vă luați un modem 3G USB :). Am pus un video-review al acestui model:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu