Sony Vaio SVT1312M1E, ultrabook touch-screen cu PSP cadou

Sony Vaio SVT1312M1E face parte din promoția „Laptopurile Sony Vaio iti aduc o consola PSP cadou!” care e valabilă până pe 22 martie. Acest utrabook e unul de top cu procesor i3 și Windows 8 preinstalat. Mai mult de atât, consola PSP Sony E-1004 e una foarte apreciată, pentru ea existând multe jocuri.
Acest notebook PC vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un laptop premium cu Windows 8 și cu o autonomie ridicată de peste 4 ore.

Aspect

Deschis
Portabil

Caracteristici tehnice

Caracteristicile sunt de top deoarece acest Sony Vaio SVT1312M1ES.EE9 (cum o să-l găsiți la alte magazine) are procesor i3-3217U (model Ivy Bridge) și GPU Intel HD din seria 4000. Datorită memoriei RAM de 4 giga și a SSD-ului de 32 o să aveți acces rapid la aplicații fără a fi nevoiți să așteptați prea mult.
Ecranul e unul de 13.3 inci (încape perfect într-o geantă Canyon CNL-NB01A) cu o rezoluție HD care e numai bună pentru filmele 720p. Se poate conecta la un monitor prin mini VGA sau HDMI. Dacă tot am menționat câteva porturi trebuei spus că are doar două porturi USB din care unul e USB 3.0.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran senzitiv care va ajuta la o mai bună utilizare a Window și a interfeței Metro; hardul e unul hibrid HDD normal de 500GB+ SSD de 32GB; touchpad-ul e mare, dar tot mai bun e un mouse gen Sony VGPBMS20W; ecranul contribuie la o portabilitate deosebită deoarece are 1.7kg; sunetul e unul calitativ.
Contra: ecranul nu e Full HD.

Concluzie

Laptopul SVT1312M1E e unul foarte bun care e pe alb (cum poate fi văzut din preview-ul de la final) și e performant, nu doar portabil. Jocurile merg destul de bine chiar dacă nu e un laptop de gaming, iar placa video Intel e capabil să redea inclusiv conținut 1080p dacă acesta e redat cu un program bun gen VLC.

Te-ar mai putea interesa