Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Toshiba Portege Z30-A-11P, un ultrabook performant

Ultrabook-ul Toshiba Portege Z30-A-11P e unul dintre cele mai performante modele Z30 și spun asta deoarece are Core i5 Haswell, SSD de 256GB, ecran 1080p, 8GB RAM. Bineînțeles, ca oricare alt laptop business și acesta are o versiune Pro a sistemului de operare Windows. Are o construcție robustă dar și ușoară realizată din magneziu. E un model business datorită dotărilor: tastatură iluminată, securizare Kensington, TPM, cititor de amprentă etc. Sunt dotări speciale care nu le veți găsi pe orice gadget portabil și dimensiunile sale au o importanță. Cu cât e mai mare acel ecran cu atât dimensiunile laptopului cresc.

Dacă vi se pare prea scump, puteți lua un ultrabook similar, cu HDD/DD mai mic, fără acele dotări premium, la un preț pe jumătate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul

Laptopul

Procesorul Core i5-4210U de 1.7 GHz e unul care are un consum redus. Placa video e una Intel și e vorba de un model HD 4400. Indiferent de modelul plăcii video integrate, performanțele sunt relativ aceleași.Ecranul nu e unul chiar obișnuit, deoarece are o imagine 1080p. Nu are tehnologie touch și nici nu e detașabil. Restul componentelor sunt următoarele: capacitate memorie RAM 8GB și SSD de 256GB. Nu are un spațiu de stocare mare însă un SSD e superior unui HDD mai la toate capitolele. Nu are unitate DVD, dar în rest are cam toate dotările necesare sau cele standard. Bineînțeles, datorită dimensiunilor sale, nu are tastatură numerică.

Bateria sa de 4 celule oferă o autonomie maximă de 10 ore dar numai în mod economic. Versiunea Windows 8.1 Pro e perfectă pentru acesta deoarece îi va evidenția destul de bine performanțele.

Plusuri: autonomie de lucru mare, dotări interesante, WiFi ac, configurație puternică, design elegant și fiabilitate.
Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Toshiba Portege Z30-A-11P face parte dintr-o serie interesantă iar dacă ecranul e un criteriu de alegere, trebuie să știți că există variante de 14 și 15 inci. Dacă nu vreți un model anume, atunci veți observa că există variante mult mai ieftine cu aceleași dotări, doar procesorul și SSD-ul diferă (cele cu hard diskuri sunt mai ieftine).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu