Acer Spin 5 SP513-52N-5684, laptop cu balama 360°

Laptopul Acer Spin 5 SP513-52N-5684 e unul convertibil adică poate fi pliat cu ajutorul balamalei 360°. Am pus poza de jos pentru a vedea varianta pe gri metalizat, iar cititorul de amprentă e poziționat ceva mai inteligent (la touchpad). Face parte dintr-o serie recent lansată, motiv pentru care are un procesor de ultimă generație – Kaby Lake R. Această serie e cu 50% mai performantă decât anterioara pentru că procesoarele au ai multe nuclee. Merită să aveți un astfel de procesor în special dacă folosiți aplicați profesionale sau vreți să încercați jocuri.

Chiar dacă nu are o placă video dedicată, cea integrată Intel UHD 620  e foarte performantă (precum GeForce 920M). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un hardware avansat și nu orice laptop are un procesor Core i5-8250U, care vine cu cea mai avansată placă video – UHD 620. În plus, vi se oferă o memorie RAM satisfăcătoare pentru un gadget office – 8GB, și SSD generos de tip M.2. Ecranul FullHD trebuie să fie unul de tip touch cu panou IPS pentru a fi folosit ca o tabletă deoarece unghiurile de vizibilitate trebuie să fie maxime. Windows 10 oferă o interfață decentă pentru a interacționa diferit (cu ajutorul degetelor), dar aveți la dispoziție și tastatura fizică.

Are suficiente porturi și tehnologii wireless care pot fi utile pentru o mai bună conectarea a acestui gadget portabil. Chiar nu mai are sens să vă conectați prin LAN la internet, doar dacă nu aveți un semnal bun de la router.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit ca un model de tip business datorită configurației, cititorului de amprentă, construcției robuste. E destul de ușor o construcție cu ecran de 13.3 inci, iar autonomia e un punct forte – maxim 13 ore. Poate fi folosit în diverse moduri datorită balamalelor, însă în modul laptop devine ceva mai eficient.

Acer Spin 5 SP513-52N-5684 e un model care poate fi folosit ca o tabletă datorită ecranului touch pliabil. Pentru cei care vor să-l vadă în realitate, am pus prezentarea de jos dar sunt și variante pe negru dacă pe gri nu vă este pe plac.

Te-ar mai putea interesa