ASUS UX410UQ-GV037T, ultrabook cu i7-7500U și Windows

În cazul în care vă doriți un laptop cu portabilitate peste medie și cu performanțe ok vă recomand un ultrabook precum Asus UX410UQ-GV037T. Acesta are procesor i7 (care scoate 5243 puncte la benchmark), SSD, 8 giga RAM și placă video rapidă. Pentru ca totul să meargă ca la carte acest laptop are și Windows 10 preinstalat.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și din punct de vedere al caracteristicilor tehnice.
Din imaginea de alături se poate vedea cât de bine arată acest model. Mai exact e un laptop de culoare gri, lucru care denotă premium.


Caracteristici

Are o baterie care ține undeva la 9 ore. Durata de viață depinde foarte mult de ce faceți pe laptop întrucât dacă vă jucați diferite jocuri solicitante atunci bateria s-ar putea să țină mai puțin (2-3 ore).
Dispune de mai multe tipuri de porturi și conexiuni (USB 2.0, 3.0, wireless ac 2×2, bluetooth, HDMI etc). Acest lucru ne ajută să putem conecta orice aparat la el, iar dacă o să vreți să instalați alt OS atunci o puteți face cu ajutorul unui stick USB 3.0. (Părerea mea e că ar fi bine să rămâneți cu Windows 10 și în niciun caz să nu instalați XP.)
Pentru stocare dispune de un SSD de 128GB și HDD de 1TB. SSD-ul are rol de a accelera diferite sarcini.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că are rezoluție FHD, ecranul cu strat anti-glare, hardware-ul bun, greutatea redusă (undeva la 1,4 kilograme), tastatura iluminată, disponibilitatea mai multor tipuri de porturi și că are Windows 10.
Din păcate nu are procesor cu 4 nuclee, iar placa video nu e una GTX. Laptopul poate fi utilizat la jocuri, dar datorită neajunsurilor menționate anterior nu e un laptop de gaming.

Concluzie

ASUS UX410UQ-GV037T e un notebook PC dotat cu procesor i7 de generație nouă, ecran de dimensiuni medii, componente de top și capacitate de stocare mare.
Din clipul de alături puteți vedea cum arată acest model. E un laptop fără tastatură numerică (în partea dreaptă) care poate fi destul de ușor confundat cu un MacBook… noroc că scrie Asus pe el.

Te-ar mai putea interesa