Sony Vaio SVS1512X9EB.EE9

Un laptop de tip business și cu configurație multimedia e acest Sony Vaio SVS1512X9EB.EE9. Bineînțeles, vine cu Windows 8,o carcasă robustă și ușoară, ecran FullHD și modem 3G. Sunt dotări de tip premium care nu se găsesc la multe laptopuri sau ultrabookuri. Având în vedere că are un preț apropiat de al unui ultrabook Asus Zenbook, acesta e alegerea mai bună din toate punctele de vedere. Poate că la design, se putea mai bine și mă refer în special la culoare (un gri-argintiu cred că era mai indicat). SVS1512X9EB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Închis

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-3210M e suficient de bun pentru un ecran FullHD de 15.5 inci și deci puteți folosi programe de proiectare sau editare. Însă nu vă recomand să încercați jocuri la o așa rezoluție deoarece configurația nu e cea mai grozavă pentru gaming FullHD. Puteți încerca o rezoluție HD sau HD+ pentru jocuri și astfel puteți seta mai multe detalii spre maxim.

Oferă posibilitatea upgradării memoriei RAM până la 12GB, dar și așa 6GB parcă sunt suficienți. Chiar și hard diskul e foarte bun deoarece e de 7200RPM și are o capacitate de 640GB. GT 640M e o placă video nouă și care e ceva mai bună decât GT 540M și are o memorie de 2GB. E foarte bună pentru jocuri, iar pentru aplicații, internet și filme, puteți încerca cea integrată de la Intel deoarece are suport HD și un consum redus de energie.

Dotările sunt aceleași ca și la un laptop obișnuit dar vine cu câteva în plus: două porturi USB 3.0, bluetooth, 3G, tastatură iluminată, conector andocare, TCG și cititor de amprentă. Are doar 2 kilograme pentru un laptop de 15 inci, adică are o greutate mult sub medie. Din păcate nu e vorba de un ultrabook ci de un laptop cu totul special care poate reda și jocuri:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu sisteme de securitate (cititor de amprentă și TCG), modem 3G, tastatură iluminată, configurație decentă, e robust, ușor și elegant.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVS1512X9EB e cea mai bună alternativă la un ultrabook deoarece e destul de ușor și subțire, iar dotările și configurația trebuie luate în considerare la un așa preț. Cel din clipul de jos arată identic cu cel de sus doar că vine cu Windows 7:

Te-ar mai putea interesa