Sony Vaio SVS1511V9ES

Acest laptop Sony Vaio SVS1511V9ES e o noutate pentru acest producător deoarece e printre puținele modele care le au cu ecran FullHD. Iar pentru că are o configurație de gaming, poate fi o alternativă bună la un XPS, RoG sau mai știu eu ce laptop de gaming. Apreciez că s-a optat pentru o carcasă din aluminiu+magneziu, o tastatură iluminată pe albastru și un procesor de ultimă generație. Spre deosebire de alternativele de la alți producător, acesta are doar 2 kilograme și e robust. Chiar dacă prețul e oarecum piperat, merită cumpărat deoarece e o investiție bună și cu siguranță nu veți avea nevoie de un alt laptop timp de cel puțin 2 ani. SVS1511V9ES are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

Procesorul i7 3612QM e unul recent lansat de Intel și care e mult mai eficient decât predecesorii săi. E însoțit și de noua placă video HD Graphics 4000 care tot nu oate să facă față jocurilor cum o face cea dedicată. E vorba de modelul GT 640M de 2GB care e mult superior lui GT 540M dar e tot unul de 128 de biți. Ecranul său vine la o rezoluție 1080p pentru o diagonală de 15.5 inci. Deci oferă o claritate superioară imaginilor în specail când vorbim de filme sau editare foto/video.

Memoria RAM poate fi extinsă la maxim 12GB dar nu veți avea nevoie de mai mult de 8GB (cât e instalată). În jocuri, se descurcă decent chiar și pentru rezoluții mari, dar un SSD ar fi fost ideal sau un HDD hibrid. Dotările sale sunt multiple și foarte bune pentru dimensiunile sale: HDMI, trei USBuri, VGA, LAN, ieșire audio, WLAN etc. Bineînțeles autonomia sa e peste medie dar numai în mod office. La o astfel de configurație numai Windows 7 pe 64 de biți se potrivește.

Cu o astfel de configurați puteți juca orice joc la detalii maxime însă nu și la rezoluție 1080p. Spun asta pentru există excepții la unele jocuri, cu Diablo 3 nu veți avea probleme:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cameră web foarte performantă, e foarte ușor, robust, tastatură iluminată, ecran cu imagine 1080p și performanțe mari.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVS1511V9ES e unul din clasa premium și deci nu se adresează oricui, ci doar celor cu bani. Ca să vă faceți o idee depsre această serie, v-am pus un clip cu acesta:

Te-ar mai putea interesa