Sony Vaio SVS1311E3EW

Un laptop nou și deloc scump în opinia mea e acest laptop Sony Vaio SVS1311E3EW și vine ca o alternativă la care e tot un Vaio S, dar de 15 inci. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și cred că putem spune că e unul dintre cele mai ieftine laptopuri Sony de 13 inci cu tastatură iluminată. Restul detaliilor tehnice sunt foarte bune deoarece are procesor i3 2350M, iar pe partea de grafică are un cip grafic Intel HD care poate reda filme HD, adică 720p, foarte fluent.

Poze

SVS1311E3EW e un laptop premium și asta ți-o poți da seama după câteva lucruri evidente cum ar fi brandul – Sony, culoarea – albă/white, tastatura iluminată și sistemul de operare preinstalat. Nu e deloc mare și are o greutate de undeva la 1,7 kilograme, iar portabilitatea sa e foarte bună deoarece datorită acestui lucru, dar și datorită faptului că bateria sa ține mult.

Deschis
Închis

Specificaţii tehnice

SVS1311E3EW are caracteristicile tehnice duse la zi. De exemplu, procesorul e un Intel Core i3-2350M care are două nuclee, iar cipul grafic deși e unul integrat e capabil de a reda filmele 720p. Acest GPU e un Intel HD Graphics care e destul de bun și la jocuri, dar nu la cele de ultimă generație. Memora RAM e la maxim, în opinia mea, deoarece e de 4GB și nu e nevoie de mai mult deoarece sistemul de operare consumă undeva la 700de mega.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; arată mai mult decât bine se vede din aceste poze, dar și din preview-ul de alături; fiabilitatea sa e foarte bună deoarece are o garanție de 2 ani extensibilă la mai mult, iar totul e gata instalat… mă refer la soft; vine cu toate porturile de care ar avea nevoie un om de afaceri pentru prezent[rile sale ori pentru a deveni mai eficient.
Contra: procesorul putea fi un i5, iar GPU-ul putea fi un GeForce cu memorie dedicată.

Concluzie

O alternativă la  e acest SVS1311E3EW și nu pot decât să spun că arată foarte bine și ar fi un un laptop office-business ok… mai mult decât ok. Pentru  vă face o părere despre ce poate și despre cum arată vă invit să vizionați clipul de alături care e unul foarte bine realizat. Utilizarea notebook-ului nu e deloc complicată deoarece are totul gata instalat, dar poate că unele programe mai mult încurcă, dar le puteți dezinstala dacă sunteți de părere că nu vă trebuie.

Te-ar mai putea interesa