Sony Vaio SVP1321S1EBI.EE9, ultrabook negru

Sony VAIO SVP1321S1EBI.EE9 e un ultrabook de 13,3 inci cu o portabilitate excelentă (greutatea e de sub 1kg) și cu performanțe peste medie. Aș recomanda un astfel de model cuiva interesat de un laptop rapid și unic în același timp performant. Datorită ecranului și a plăcii video Intel HD o să puteți vedea filme 720p și 1080p.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat cu procesor i5, tastatură iluminată și cu un ecran Full HD. Din imaginea alăturată puteți vedea mai bine cum se prezintă aparatul, iar dacă vă interesează mai multe detalii atunci am pus un clip la finalul articolului.

Laptopul
Laptopul

Modelul Pro 13 e unul cu ecran de 13,3 inci care are o rezoluție de 1920×1080 pixeli și panel IPS. Aceste lucruri garantează o imagine foarte calitativă indiferent din ce unghi te-ai uita le ecran.
Nu era rău dacă ecranul era unul Retina și ar fi fost o idee pentru viitor.
Pe partea soft are Windows 8 preinstalat ceea ce e foarte bine deoarece astfel o să beneficiați de cea mai bună experiență când vine vorba de utilizarea unui PC. Se poate instala 8.1, dar dacă nu sunteți un utilizator experimentat atunci ar fi bine să rămâneți cu ce vine pe el.

Modelul de față vine cu procesor i5-4200u, ecran de 13 inci, 4 giga RAM și SSD de 128 de giga și de aceea ar fi o soluție foarte bună. Acestea fiind în mare parte atuurile sale, dar și portabilitatea extraordinară. Ca să mai detaliez puțin trebuie să spun că greutatea e de 940 grame, iar bateria ține undeva la 8 ore… la ce laptopuri ați mai întâlnit așa ceva?
Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut 8.1 instalat (ca și OS)… acesta fiind singurul minus… oarecum.

Dacă te interesează un Vaio de top atunc iacest model ar fi o recomandare din partea mea. Vine cu multe porturi, tastatură iluminată, USB 3.0 și HDMI, însă nu are unitate optică de tip DVD. Adevărul e că nici nu ai ce face cu așa ceva deoarece sistemul se poate instala de pe stick.

Te-ar mai putea interesa