Sony Vaio SVF1532X1EB.EE9, laptop premium

Dacă te interesează un laptop de 15 inci care să fie foarte performant atunci eu îți recomand acest model deoarece pe lângă componentele foarte bune are și un ecran triluminos care oferă niște culori deosebite. Acest laptop poate fi găsit în magazine cu codul Sony Vaio SVF1532X1EB.EE9 și e unul dintre cele mai reușite modele făcute de Sony.

Dacă te interesează cât costă atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », în acești bani fiind inclus și sistemul de operare – Windows 8.1. Da, acest model e pe piață de câteva luni.
Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand poza de alături, iar din videoclipul de la final poate fi văzut mai bine.

Sony Vaio Fit 15
Sony Vaio Fit 15

Acest Fit 15 vine cu un procesor i7-4500U, ecran Full HD și 8 giga de RAM. Iar, dacă te pasionează jocurile atunci cred că o să fi încântat a vestea că modelul de față are placă video dedicată GT 740M. Nu are SSD, dar are un hard de 5400 rotații și cu o capacitate de 1000 giga care o să faciliteze stocarea a ce fișiere doriți pe el.
Pe partea soft are Windows 8.1 instalat și o grămadă de programe inutile de la Sony. Mulți vor fi tentați să instaleze 7, însă eu nu aș recomanda asta pentru că nu o să meargă la fel de bine precum 8.1.

Sunt multe lucruri de apreciat la acest model și aș începe cu procesorul rapid, bateria care ține undeva la 5 ore și aș termina cu prezența celui mai nou sistem de operare de la Microsoft.
Din păcate sunt și lucruri care eu nu le apreciez, acestea fiind greutatea cam mare și prezența unei unități optice. Adevărul e că la prețul pe care îl are mă așteptam să aibă ecran Retina și SSD.

Deci, dacă ești o persoană care vrea să fie în tendințe atunci modelul de față o să te ajute foarte mult în acest sens. Nu e un ultrabook, ci un laptop pentru acasă cu care să intri pe net, să vezi un film și eventual să te joci un joc.
La capitolul aspect nu pot comenta nimic rău, acest lucru putând fi văzut și din preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa