Sony Vaio SVF1532A1EW.EE9, laptop multimedia

Sony Vaio SVF1532A1EW.EE9 e un laptop performant din seria Fit 15 chiar dacă nu are cel mai bun procesor de pe piață și o placă video dedicată. Un procesor Intel Pentium e suficient mi se pare suficient pentru cei care au pretenții mici (navigare web, aplicații, socializare etc). Îmi place cum arată și indiferent de configurație ori preț, designul pentru seria Fit e același. Bineînțeles, există modele mai mari ori mai mici, iar cele mai mici nu au tastatură numerică. Combinația de alb cu negru e foarte bine aleasă dar și cea cu argintiu e cam la fel de interesantă. Există și variante pe negru dar la acelea, designul nu prea iasă în evidență.

Prețul e foarte bun având în vedere ce oferă și nu trebuie neglijat că are Windows 8.1 preinstalat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e un Haswell Pentium 3556U de 1700 MHz iar placa video integrată e Intel HD Graphics. Ecranul său e de 15.5 inci cu rezoluție HD iar tehnologia de iluminare o veți găsi chiar și la unele smartphone-uri sau televizoare de la Sony – Triluminos. Acesta îmbunătățește imaginea și e normal să fie așa deoarece și așa ecranele de la laptopuri nu oferă multe caracteristici speciale comparativ cu cele ale monitoarelor sau televizoarelor.

Pe partea de memorie are 4GB de RAM cu posibilitate de upgrade la 8GB. Hardul de 500GB nu e cel mai spațios dar cu siguranță va fi suficient de bun. Pe partea de dotări are: difuzoare stereo + subwoofer, cameră web decentă, HDMI, bluetooth, baterie decentă etc. Greutatea sa e de 2.5 kg care e ok pentru un laptop de 15 inci dar unele laptopuri sunt chiar mai ușoare.

Plusuri: autonomie de lucru mare, sistem de operare nou, NFC, bluetooth, arată bine, configurație nouă și altele.
Minusuri: nu are o greutatea reduse cum e la unele modele.

Sony Vaio SVF1532A1EW.EE9 nu e un model premium al serie Fit adică nu are ecran tactil ori tastatură iluminată, ci doar dotările standard care pot fi de folos pentru orice utilizator. Clipul de jos poate vă ajută să vă faceți o idee despre această serie, dar nici cel pe argintiu nu arată rău. În acest buget veți găsi laptopuri mai performant dar cu siguranță acelea au doar Free DOS. Apreciez în cazul acestui laptop că are cea mai nouă versiune de Windows, astfel nu mai e nevoie de upgrade.

Lasă un comentariu