Sony Vaio SVE1712S1EB.EE9

Sony Vaio SVE1712S1EB.EE9 este un laptop de tip desktop replacement care vine la un preț bun și oferă multe facilități. Aceste facilități sunt ecranul de 17 inci, procesorul i5, hdd de tip antișoc, cip grafic HD 7650M de la AMD și tastatură iluminată. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că este deloc supraevaluat și cred că are un preț prea mic chiar deoarece are chiar și Win 8 preinstalat.

Poze

Notebook-ul SVE1712S1EB.EE9 e unul de culoare negară și chiar dacă are ecran mare trebuie știut că acest lucru nu și-a lăsat un impact negativ asupra greutății întrucât areo greutate de 3,2 kilograme… cu aproximație. În partea dreaptă a tastaturii sunt multe acțibilde, iar dacă te deranjează atunci le poți dezlipi.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

Sony Vaio SV E17 e un model cu ecran mare de 17,3 inci care are o rezoluție de 1600 pe 900 pixeli. Puterea de procesare incredibilă e datorată procesorului Intel Ivy Bridge i5 3210M, memoriei RAM de 6GB și GPU-ului AMD HD 7650M. Faptul că vine cu Windows 8 e un plus, dar era interesant dacă avea și ecran tactil pentru a putea folosi acest OS la potențial maxim.
Dacă ești pasionat de jocuri atunci o să le poți juca pe acest notebook deoarece placa video este una dedicată, mai exact cu memorie dedicată, și va rula fluent orice joc. Despre tehnologii trebuie spus că acest model nu vine cu Optimus deoarece Optimus e o tehnologie întâlnită doar la laptopurile cu cipNvidia, dar și cei de la AMD au ceva oarecum similar.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; tastatura e completă cu taste numerice în partea dreaptă, iar iluminarea este o caracteristică care nu lipsește; vine cu cip i5 de la Intel care e foarte performant, dar și economic în același timp; filmele 720p și 1080p se vor vedea foarte bine datorită ecranului HD+, iar cipul grafic AMD are și el o contribuție importantă.
Contra: nu are ecran Full HD și SSD-ul lipsește cu desăvârșire.

Concluzie

Sony e un brand premium, iar laptopurile sale sunt premium, fără discuție. Un astfel de model de 17 inci nu e făcut neaparat pentru a fi cărat prin parc dar la 3,2 kilograme nu-ți va sta în cale dacă vrei să faci acest lucru. O impresie mai bună despre cum arată poți să ți-o faci din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa