Sony Vaio SVE1511J1EW

Acest laptop Sony Vaio SVE1511J1EW e un nou model din serie E cu o configurație nouă și un aspect interesant. După cum vedeți vine într-o combinație de două culori și nu într-o singură culoare cum erau modelele anterioare. E vorba de un model pe alb, cu rama ecranului pe negru dar și cu o dungă neagră pe lateral și în partea superioară a tastaturii. Dar și touchpadul a suferit modificări, are butoane integrate și îți dă impresia că e mai mare. Configurația sa are un procesor Sandy Bridge, 4 GB de RAM și o placă video pe 128 de biți. Deci aduce îmbunătățiri în special la capitolele design și performanțe grafice. SVE1511J1EW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capacul
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul Core i3 2370M e un Sandy Bridge mai nou și deci mai performant – 2.4 GHz. Cu siguranță va oferi acea viteză de procesare de care aveți nevoie și când vine vorba de jocuri. Când folosiți laptopul ca unul office puteți să vă folosiți de placa video integrată și nu de cea dedicată deoarece are un consum redus. Iar dacă îl țineți pe birou și alimentat la priză, cred că ar fi bine să puneți cea dedicată pe implicit. Memoria de 4GB e la o frecvență de 1333 MHz și poate fi extinsă ușor la 6 sau 8GB.

Spațiul de stocare de 640GB e mai mult decât suficient și nu veți mai avea nevoie de un HDD extern. Placa video Radeon HD 7650M e un model pe 128 de biți care înlocuiește modelul 6550M și deci performanțele ei sunt similare. Poate rula orice joc apărut la detalii medii și maxime (rezoluție HD+). Restul dotărilor probabil că le și cunoașteți și sunt cele standarde: DVD, card reader, difuzoare stereo, HDMI, port USB 3.0 și 2.0. Alături de acestea veți avea și WLAN, bluetooth etc. Având în vedere că 2012 e anul ultrabookurilor, acesta nu e unul dar cu siguranță arată ca unul însă doar din față.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o placă video destul de interesantă, Windows 7 preinstalat, un nou design, USB 3.0 și un preț atractiv.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Sony Vaio SVE1511J1EW e un laptop care-mi place deoarece nu e totul negru ci are și și negru pe margine, iar rama ecranului mi se pare normal să fie neagră pentru un plus de eleganță. Am pus un clip cu prezentarea acestei serii și cu o variantă pe alb similară:

Te-ar mai putea interesa