Sony VAIO SVE1112M1EW.EE9, laptop alb

Actualizare: Sony VAIO SVE1112M1EW.EE9 beneficiază în acest moment de o reducere de 250 lei, costând 1799 lei, iar drept cadou se oferă un telefon Sony Xperia Tipo Dual Sim. Laptopul face parte din promoția laptopuri și ultrabook-uri Sony Vaio + smartphone Xperia cadou.

Articolul din 23.09.2012:
Unul dintre cele mai mici laptopuri de pe piață și care le recomand sunt cele de 11.6 inci deoarece au configurații performante și ecran HD. Dacă nu vreți să vă bateți capul cu instalarea driverelor și a sistemului de operare, laptopul Sony VAIO SVE1112M1EW.EE9 e numai bun. Seamănă destul de mult cu modelele de 15 inci, însă datorită dimensiunilor nu are tastatură numerică și unitate DVD. Aceste laptopuri se adresează în general celor care vor portabilitate, ceva compact și performanță. Spre deosebire de predecesoarele sale, are un procesor Dual Core de 1.7 GHz AMD E2. Deci e mai bun decât cele din seria E sau E, de aceea are și o placă video superioară – HD 7340. SVE1112M1EW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sony Vaio SVE1111M1EW 1
Din față
Sony Vaio SVE1111M1EW 2
Din lateral

Specificații tehnice

Apreciez că Sony a ales un procesor mai bun pentru seria de 11.6 inci. E un E2-1800 de 1.7 GHz de la AMD care e aproape cel mai bun din seria E. Datorită lui veți putea viziona filme la calitate superioară, juca jocuri 3D mai simple și o autonomie mare. E însoțit de placa video integrată Radeon HD 7340 care e performantă dar nu se compară cu cele dedicate. Consumul redus al procesorului se datorează frecvenței scăzute și astfel autonomia crește semnificativ – maxim 6 ore.

Ecranul de 11.6 inci are o rezoluție HD+ și iluminare de tip LED pentru o claritate mai bună și culori vii. Deasemenea, pe partea de memorie are 4GB RAM și un hard de 500GB. Dotările sale standard sunt bune și bineînțeles nu vine cu DVD RW. Ca și dotări speciale are bluetooth 4.0, tehnologie Exmor la webcam USB 3.0 și protecție anti-șoc pentru hard. Bineînțeles, odată ce vine cu Windows 8 preinstalat, are și programele tipice oferite de producător care uneori pot fi utile. Design-ul e același ca și la modelul de 15 inci, însă observăm lipsa tastaturii numerice și greutatea redusă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e ușor – 1.5 kg, arată foarte bine (la acest capitol nu are concurență), USB 3.0, hard de 500 GB, Windows 8 și multitasking bun.

Minusuri: placa video nu e așa de grozavă când vine vorba de jocuri.

Concluzie

Sony VAIO SVE1112M1EW e un mini laptop bun deoarece impresionează la toate capitolele și bineînțeles veți găsi laptopuri mai performant de la alți producători, însă nu vor fi cu Windows 8 și așa de portabile. Jos am pus un clip cu un model similar pentru a vă face o idee:

Te-ar mai putea interesa