Sony Vaio SVE1111M1EP

Un mini laptop foarte ok e acest netbook Sony Vaio SVE1111M1EP și în momentul de față e cel mai ieftin laptop de la acest producător alături de modelul alb care este SVE1111M1EW. E performant deoarece are componente la zi, iar un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e deloc mare pentru un laptop de la Sony. Vine cu noul APU mobil AMD E2-1800 care e o alternativă a lui E-450, ia placa video e una integrată fiind o ATI Mobility Radeon HD 7340 care a venit să înlocuiască modelul Radeon HD 6320.

Poze

Ecranul acestui netbook e de 11,6 inci și datorită rezoluției sale de tip HD+ o să puteți viziona filme HD fără vreo pierdere a detaliului. Nu știu dacă se poate vedea din imaginile de alături, dar acest mic calculator nu are tastatură numerică și chiar dacă e roz eu nu cred că e un laptop de fete. Porturile multiple te vor ajuta să-l legi la un monitor ori HDTV în cazul în care vrei să vezi un film la o calitate superioară.

Închis
Din lateral

Specificaţii tehnice

Nu prea e mare lucru de specificat pe partea de detalii tehnice deoarece, dar ar trebui neaparat să spun că are un ecran clar, performanțe mai mult decât decente, iar portabilitatea e pete medie. Astfel, greutatea laptopului e de 1,5 kilograme, iar bateria ține undeva la 6 ore. Venind cu Windows 7 Premium ne putem da seama că e un laptop pentru acele persoane care se respectă și nu vor să-și piardă timpul cu instalarea de Windows ori a driverelor.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un cadou (player mp3 Sony, dar mai multe detalii aici); e cel mai ieftin Vaio alături de modelul SVE1111M1EW care are același preț; vine cu multiple porturi; are memorie RAM peste medie, adică 4GB pe când alte modele au 2GB; procesorul și cipul grafic sunt combinate într-un APU puternic care consumă puțin din baterie.
Contra: era interesant dacă era disponibil pe mai multe culori și nu doar pe pink ori alb/negru (cum e netbook-ul SVE1111M1EW).

Concluzie

SVE1111M1EP e un mic laptop foarte bun care arată foarte bine și e de ultimă generație. Pentru a demonstra că e de ultimă generație vă precizez că are port USB 3 care nu e întâlnit prea multe netbook-uri, iar procesorul cât și cipul grafic sunt duse la zi cu frecvențe ceva mai mari.

Te-ar mai putea interesa