Sony PlayStation 2

Consola Sony PlayStation 2 neagră este destul de populară datorită preţului accesibil şi varietăţii jocurilor. Există mai multe modele şi versiuni de PS, ca de exemplu Portable (portabil), 2, 3 şi 3 slim (subţire). Cele mai populare modele sunt Portable, 2 şi 3 Slim.

Poze Consola PS 2

Pachetul

Consola PlayStation 2 este cu DVD, are 720 grame şi costă vreo 289 lei. Din păcate este cam depăşită tehnologic, dar încă poate. Cândva era în top, dar acum e depăşită de mai noile console PS3 şi PSP.

Specificaţii tehnice

Consola Sony PlayStation 2 este o consolă cu CD/DVD, are AV multi out, infraroşu, două porturi pentru manete, două USB-uri, un digital out, două sloturi de memorie şi o greutate de 720 grame.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftină, există jocuri multe care să fie compatibile şi mai are şi multe dotări.
Contra: nu are suport pentru discuri Blu-ray şi nu e la fel de complexă ca PS3.

Alternative

Consola Sony PS 3 Slim are un preţ 899-1.200 lei

E subţire

 

PlayStation 3 are procesor Cell Broadband Engine, suport Blu-Ray, bluetooth, suportă 1080p (Full HD) şi are placă de reţea Wireless LAN. Mai are hard disk de 320 de giga şi vine cu un joc. Această consolă are un preţ de plecare de 1.200-1.379 lei. Aceasta este o consolă de top şi cred că este în topul preferinţelor mele când vine vorba de „maşini” de jucat deoarece întrece orice configuraţie PC de gaming.

Consola Sony PSP costă undeva la 459 lei

E mică

PlayStation Portable are suport pentru discurile UMD, ecran 4,3 inci cu 16 milioane de culori, procesor PSP CPU, Wireless LAN. Şi această consolă vine la pachet cu câteva jocuri şi costă de la 749 459 lei. Este la fel de populară ca PS3, dacă nu şi mai… datorită faptului că este portabilă şi mult mai ieftină. Se pare că va apărea versiunea 2 a acesteia.

Concluzie

Dintre cele trei console… eu prefer console ca şi consola Sony PS2 şi PSP, deoarece sunt mai noi, mai mici şi mai ieftine… deşi sunt mai puţin complexe.

Te-ar mai putea interesa