Sony NWZA844B

Un MP4 Player Sony NWZA844B de 8GB pe negru ca acesta e recomandare mea pentru cei care vor un gadget performant pentru ascultat muzică. Cică e cel mai subțire player media de pe piață și acest lucru se datorează și ecranului OLED de 2.8 inci. Caracteristicile sale speciale sunt: amplificatorul digital S-master, căștile de tip EX, profiluri pentru a bloca sunetul extern, ecran cu imagine foarte clară (contrast 10.000 la 1), ieșire audio-video prin cablul WMC-NWV10 (nu și foto), sunet foarte clar, autonomie maximă de 30 de ore de muzică și 10 ore de vizionat clipuri/filme. NU e cel mai performant model, dar cu siguranță e unul destul de performant pentru acei bani. Un model mai bune e NWZ-A864, care are ecran tactil însă autonomia nu e șa de mare. Modelul NWZ A844 B are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Sony NWZA844B 1
Pachetul
Sony NWZA844B 2
Cam așa arată conținutul

Specificații tehnice

Capacitate internă e de maxim 8 GB și se pot copia în jur de 1000 de melodii la calitate superioară și peste 1200 la calitate audio medie. Spre deosebire de un mp3 player, acesta poate reda fișiere audio, foto și video. Deci puteți viziona clipurile/fotografiile realizate cu telefonul mobil și filmele preferate. Acesta vine și cu radio FM și 30 de posturi presetate. Față de alte playere similare, Sony NWZA844B are un ecran OLED de 2.8 inci cu rezoluție WQVGA adică de 400 cu 240 pixeli. Formatele media suportate sunt după cum urmează: mp3, wma, jpeg, wmv 9, aac și mpeg 4. Încărcarea acumulatorului reîncărcabil se face în circa 3 ore și ține vreo 29 de ore. Porturile acestui gadget sunt următoarele: mufa audio 3.5 mm și USB (vine cu cablu USB care e bun pentru transferul fișierelor). Alte caracteristici care nu le-am precizat ar fi: egalizatorul audio, Clear Bass, Dynamic Normaliser, funcție Drag&Drop etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Sony NWZA844B vine cu căști performante cu membrană modelul MDR-NC033, poate fi folosit ca un stick de memorie, arată precum un telefon, ecran OLED, foarte subțire, carcasă robustă, se pot viziona filme, spațiu de stocare mare, încărcare rapidă și e un gadget calitativ.

Minusuri: nu are bluetooth.

Concluzie

Pot spune că nu prea are concurență în special că e destul de funcțional, însă există variante cu mai multe dotări (touch-screen și bluetooth). Acest mp4 player Sony NWZA844B seamănă mult cu modelul A845B, motiv pentru care am pus un clip cu acela pentru a vă face o idee despre cum arată:

Te-ar mai putea interesa