Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony NEXC3DS.CEE4

Aparatul foto digital Mirrorless Sony NEXC3DS.CEE4 cu caracteristici de DSLR vine în culoarea gri şi are aceleaşi detalii tehnice ca ale lui NEXC3DB.CEE4 care e un model negru. Pe scurt, ar fi recomandat de designul excepţional, de rezoluţia senzorului CMOS de 16 megapixeli, posibilitatea de a filma HD, LCD-ul mare de 3 inci care e rabatabil şi posibilitatea de a ataşa diferite obiective (obiectivele sunt interschimbabile). Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

De sus

LCD

Specificaţii tehnice

Sony NEXC3DS.CEE4 e un DSLR de excepţie deoarece are 7 puncte de focalizare, bliţ integrat (i se poate ataşa şi un bliţ mai performant) şi senzor CMOS de 16,2 megapixeli. Pe partea de zoom stă decent deoarece are un zoom optic de 3x. Pentru ci care doresc un zoom şi mai mare trebuie să ştie că obiectivele sunt interschimbabile şi astfel i se poate ataşa unul cu un zoom mai bun. Pozele sunt salvate în format jpeg şi raw. Iar salvarea acestora se poate face pe memorii SD, SDHC, SDXC şi Pro (HG) Duo. Stă decent la capitolul conexiuni deoarece are USB şi HMDI (poate fi folosit pentru vizualizarea pozelor sau clupurilor video pe un HD TV). Ecranul nu e cu suport touch, dar e rabatabil aşa încât să nu vă creeze disconfort atunci când trebui să captaţi un moment important pentru dumneavoastră. Dimensiunea display-ului e de circa 3 inci şi îl face foarte bun pentru vizualizarea rezultatului filmării. Acumulatorul ţine undeva la 400 de cadre, iar DSLR-ul a fost testat cu mai multe OS-uri şi a fost declarat copatibil cu Mac şi Windows (de la XP la 7).

Păreri pro şi contra

Pro: fotografiază la 16 megapixeli, filmează HD, suportă o mulţime de tipuri de carduri (nu doar de la Sony) şi designul e foarte reuşit.
Contra: nu filmează Full HD.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2949 lei e un preţ foarte bun pentru un DSLR model nou şi foarte performant. Poate va fi mai ieftin în lunile ce urmează. Pentru cei care vor ceva mai ieftin le recomand NEXC3KB.CEE4 și NEXC3KS.CEE4.

Concluzie

Astfel de camere sunt pentru cei care îşi câştigă existenţa făcând poze, dar e foarte bun şi pentru amatori ori profesionişti în devenire. Comenzile sunt intuitive şi e de apreciat că are butoane (un aparat cu touch e destul de enervant).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu