Sony KDL46HX720BAEP

Televizorul LED 3D Sony KDL46HX720BAEP vine sub mai mult nume, iar alte variante ar fi KDL46HX720 sau KDL-46HX720. Nu e important numele lui, ci faptul că e unul dintre cele mai tari TV-uri ale momentului la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Are dotări cum ar fi Skype, Internet, 3D şi o imagine foarte cursivă de 200 herţi. Pentru a vă demonstra că e foarte fiabil cei de la Sony îl oferă cu o garanţie de 2 ani, iar magazinele oferă o garanţie suplimentară de 2 ani, însă aceasta e contra cost.

Poze

Alături sunt două imagini cu acest KDL 46HX720. Din prima puteţi vedea că arată foarte bine la exterior, iar din a doua se pot observa porturile TV-ului. Deţine porturi de ultimă generaţie printre care se numără HDMI şi LAN pentru conectarea la Internet.

Cum arată din faţă
Porturile din spate

Specificaţii tehnice

KDL46HX720BAEP e un TV la superlativ impresionând prin design, dar în special prin detaliile sale tehnice cum ar fi ecranul mare cu o diagonală de 46 țoli, ecranul LED cu capabilități 3D, suportul pentru convorbiri Skype și conexiunile pentru Internet, dar și multe altele. Poate fi conectat la Internet atât prin LAN, cât și prin un adaptor wireless de tip UWA-BR100 care în mod normal trebuie cumpărat separat.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea lui KDL46HX720BAEP e de cea mai bună calitate fiind afișată pe un ecran LCD cu dinamic edge LED; sunetul e și el de calitate fiind pe 5 canale; imaginea e cursivă având 200 de cadre pe secundă; e economic când vine vorba de consum de curent deoarece are senzor de prezență.
Contra: prețul e cam mare și nu are Gorilla Glass. Ultima tehnologie de care scriam e utilă dacă aveți copii neastâmpărați care aruncă diferite obiecte prin casă deoarece sticla Gorilla nu se poate zgâria.

Concluzie

Un televizor KDL 46HX720 ar fi bun atât pentru filme cât și pentru jocuri deoarece are porturi HDMI pentru conectarea unei console și imagine de calitate superioară datorată rezoluției și refresh rate-ului mare. Fiind vorba despre un televizor scump, cred că playerul multimedia integrat nu va avea probleme în redarea fișierelor populare cum ar fi *.avi și *.mkv, iar pentru conectarea fără a fir a diferitelor dispozitive poate fi folosit DLNA-ul.

P.S.: Sony oferă posibilitatea extinderii garanției la 5 ani pentru Sony KDL46HX720BAEP ceea ce e un lucru deosebit deoarece această garanție acoperă atât defecțiunile electrice cât și cele mecanice, dar rămâne de văzut cum vor vinde magazinele acest televizor.

Te-ar mai putea interesa