Sony KDL46EX520BAEP

Televizorul LED Sony KDL46EX520BAEP  este un LED de 46 inci (116-117 centimetri) care impresionează prin caracteristici ca suportul Full HD, motorul X-Reality (e un motor de imagine care îmbunătăţeşte detaliile) şi faptul că este un Internet TV cu suport Internet video şi Skype. Este o variantă mai bună de Sony KDL-46EX402 (e mai ieftin) şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Oprit

Specificaţii tehnice şi caracteristici principale

Sony KDL46EX520BAEP este un TV cu imagine Full HD care este perfect pentru vizionarea filmelor Blu-ray care vin în format 1080p. Pe lângă suportul 1080p acest televizor mai mai are şi ecran edge LED care asigură un contrast mai mare şi o intensitate îmbunătăţită a culorilor, un contrast mai ridicat şi o eficienţă energetică superioară. X-Reality este un motor de imagine care asigură culori mai naturale şi imagini mai clare. KDL 46EX520BAEPE e un televizor Wireless Ready deoarece se poate ataşa un adaptor USB Wi-Fi UWA BR100. Astfel, televizorul Sony KDL46EX520BAEP poate fi conectat la Internet (la un router wireless) fără cabluri. KDL46EX520BAEP are opţiunea Track ID prin care apăsaţi butonul dedicat de pe telecomnadă şi obţineţi detalii despre o melodie care se aude în acel moment pe TV. Cu această opţiune puteţi găsi mai multe informaţii şi despre filme, emisiuni sau ce mai urmăriţi.

Vine cu o telecomandă RM ED045 care are la bord două baterii AAA. Televizorul are inclus în pachet şi cablu de alimentare, iar stativul e unul desstul de elegant. Stă destul de bine şi la capitolul conexiuni deoarece are HMDI (patru, din care unul în faţă şi 3 în spate), Scart, USB, Ethernet (LAN – pentru Internet cu fir), PCMCIA, DLNA, WLAN şi altele. Are şi tuner TV şi player multimedia integrat care poate reda o multitudine de formate multimedia. Tunerul TV vă va ajuta să vizionaţi progarme HD, dar la mulţi operatori de cablu va trebui să folosiţi receptorul de la ei. Playerul multimedia poate reda multe tipuri de formate media, iar redarea de mkv-uri nu ar trebui să fie o problemă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e un Internet TV (are suport şi pentru Internet wireless), are tuner digital şi player multimedia integrate, ecranul e LED şi de 46 de inch, imaginea e cursivă, are o mulţine de conectori utili şi alte caracteristici de ultimă generaţie care nu le întâlneşti la televizoarele de 10-15 milioane.
Contra: este cam scump, dar trebuie ţinut cont şi de faptul că este un televizor premium.

Preţuri

4099 lei zic că este un preţ destul pentru un Bravia ca acest KDL46EX520BAEP, dar era interesant dacă avea şi suport 3D la aceşti bani. Sony KDL-46EX402 este una dintre cele bune alternative dacă te interesează un televizor mai ieftin în comparaţie cu un KDL46EX520BAEP.

Concluzie

Dacă vrei un TV premium de ultimă generaţie atunci acest televizor LED Sony KDL46EX520BAEP ar fi unul dintre cele mai bune de genul.

Te-ar mai putea interesa