Sony KDL-46EX402

Un nou televizor premium de la Sony este televizorul LCD Sony KDL-46EX402 de 117 centimetri. Vine ca o alternativă cu o diagonală mai mare la Sony KDL40EX520BAEP. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi îl recomandă ecranul mare de 117 inci, faptul că este un televizor de calitate de la Sony, multiplele conexiuni disponibile şi rezoluţia Full HD 1080p.

Poze

Cutia
Oprit

Specificaţii tehnice

Sony KDL-46 EX402 este un TV premium, dar nu are înglobată tehnologia 3D sau LED, ci doar cea LCD. Pe partea de sunet are două difuzoare de 10W fiecare su trei caracteristici superioare de sunet, adică S-Force Front Surround, Dolby Digital+ şi Ajustare automată a volumului (pe scurt AVL). Ecranul este unul de 46 ţoli, adică 117 în centimetri. Are rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli, deci suportă filme Full HD, are imagine 16 pe 9 şi câteva caracteristici superioare de imagine cum ar fi ACE (Advanced Contrast Enhancer), Bravia Engine 2 (este un televizor Bravia) şi 24p True Cinema. Are integrate două aparate, adică un player multimedia şi un tuner digital DVB-T/C cu suport MPEG4. Ca şi conectori KDL46EX402 are USB 2.0 pentru playerul media, HDMI, Bravia Sync, D-Sub, mini jack pentru căşti, slot card PCMCIA şi altele.

Păreri pro şi contra

Pro: este un Bravia foarte bun de la Sony, arată bine, este un TV premium, poate reda filmele Blu-ray fără pierderi de detalii, are 4 HDMI-uri şi slot PC MCIA. Foarte utile se vor dovedi playerul şi tunerul integrat deoarece vă vor scuti de achiziţia unor aparate suplimentare care să ocupe loc degeaba prin casă.
Contra: Sony KDL-46EX402 nu are suport pentru Internet, deci nu este un Internet TV şi nici nu are ecran LED care să consume mai puţin curent electric.

Preţuri

2999 lei este un preţ corect pentru un televizor premium de nota 10 de la Sony. Sony KDL40EX520BAEP ar fi o alternativă cu detalii tehnice asemănătoare, dar cu o diagonală de 40 de ţoli, nu de 46.

Concluzie

Acest televizor LCD Sony KDL-46EX402 este un model nou de la Sony şi vine la bord cu cea mai nouă tehnologie (mai puţin Internet, LED sau 3D) şi este un televizor nu prea complicat de manevrat din punct de vedere al meniurilor.
Nu vine cu funcţii complicate, ci doar utile şi ar fi ideal pentru o cameră mare şi pentru fanii filmelor Blu-ray (FullHD) sau HD, pentru cei care doresc să urmărească canale TV în HD şi pentru cei care vor să joace un joc pe PS3 sau Xbox la detalii maxime.

Te-ar mai putea interesa