Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony KDL-32NX500

Sony KDL-32NX500 e un model mai vechi (de anul trecut), dar e foarte capabil și ți-ai lua un astfel de televizor LCD deoarece arată bine (ca KDL-26 EX320), are suport Full HD și player multimedia destul de capabil. Televizoarele celor de la Sony au fost întotdeauna apreciate datorită calității per ansamblu și nu cred că acest TV face excepție. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și nu cred că e prea mult având în vedere că vorbim despre un Bravia.

Poze

Arată ceva de genul…

Din față

Meniul

Specificaţii tehnice

Televizorul LCD Sony KDL-32NX500 este unul foarte capabil la partea de sound deoarece are două difuzoare de 10W fiecare, Dolby Digital+ și S-Force Front Surround. La partea de imagine are un ecran de 81 cm cu caracteristici superioare de imagine printre care trebuie menționate motorul Bravia 2 și 24p true cinema. Are și suport pentru filme Full HD datorită faptului că are rezoluția de 1920 pe 1080 pixeli. Ca orice alt televizor premium sau semi premium și acesta are tuner și player media. Despre player sunt convins că va reda fără probleme toate tipurile de mkv-uri. Cred că e important de menționat și conectorii, adică faptul că are DLNA, D-Sub, HDMI-uri, dar și multe alte conexiuni. Din păcate, nu are și conexiuni de rețea.

Păreri pro şi contra

Pro: arată destul de bine, prețul nu pot spune că e mare, are toate conexiunile necesare (mai puțin cele pentru Internet) și e realizat de o firmă bună.
Contra: ecranul nu e LED și deci nu vorbim despre un televizor prea prietenos cu mediul… în acest review.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1799 lei e un preț aproximativ pentru un astfel de TV, dar cred că merită având în vedere că e făcut de un brand cunoscut.

Alternative

KDL-26 EX320 e un televizor pentru aceia care vor neaparat să aibă un aparat cu ecran LED și cu suport pentru Internet. Are doar 66 centimetri, dar costă tot cam atât și poate fi considerat o alternativă din punct de vedere a prețului.

Concluzie

Probabil că un televizor LCD Sony KDL-32NX500 ar fi apreciat de cei care sunt de școală veche în sensul că vor un TV premium, dar fără Internet și 3D. Nu cred că acest televizor îi va dezamăgi în vreun fel mai ales că vine de la Sony.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu