≡ Meniu

Sony HDRPJ320EB

Camera video Sony HDRPJ320EB e una cu videoproiector incorporat deci spre deosebire de cele obișnuite, puteți viziona filmările sub formă de proiecție. E un model cu senzor CMOS Exmor R de 8.9 MP, înregistrare cu sunet 5.1, rezoluție maximă 1080 50 i și zoom optic 30x. Videoproiectorul e bun pentru cei care nu dețin un televizor FullHD și vreți să arătați cuiva înregistrările de pe cameră, iar ecranul LCD nu pare suficient de mare. Proiecția poate avea o diagonală maximă de 2.5 m. Filmările pot fi urmate ușor pe Youtube ori copiate pe laptop/PC prin intermediul USBului incorporat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Am postat și două poze cu aceasta pentru a vă face o idee despre aceasta și se poate observa că nu arată cu mult mai diferit față de alte modele.

Așa arată

Așa arată

USB incorporat

USB-ul

Specificații tehnice

Are un senzor suficient de mare – 8.9 mP, deoarece e unul de tip CMOS Exmor R. Acest tip de senzor se găsește și pe aparatele foto mai performante ale acestui producător și spre deosebire de cele clasice, îmbunătățește calitate imaginii când luminozitatea e scăzută. Înregistrarea se face doar pe cardul de memorie care urmează să vi-l alegeți. Vă recomand unul de 16GB deoarece nu e o cameră HD ci una FullHD. Calitatea de înregistrare e foarte bună iar sunetul e unul surround sau 5.1.

La capitolul captură video/foto are: iluminare minimă 6 lucși, format imagine 4:3/16:9, mod AE, balans alb etc. Obiectivul vine cu zoom optic 30x, zoom digital 350x, lentile 1.9 – 57.0 mm și stabilizator de imagine foarte bun. Ecranul său e unul de 3 inci, deci suficient pentru a viziona un clip realizat cu această cameră. La capitolul conectivitate are: USB, ieșire AV, HDMI și altele. Autonomia e una diferențiată deoarece la calitate superioară consumul e mai mare. Conținutul pachetului e unul generos: cablu HDMI, USB, bateria și adaptor ca.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e o cameră video compactă, performantă indiferent de condițiile exterioare, zoom decent, arată bine și e ușor de folosit.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest Sony HDRPJ320EB e o alegere bună pentru cei ce folosesc videoproiectorul iar dacă nu veți folosi o astfel de dotare, nu văd de ce ați da acei bani în plus. Spun asta deoarece modelele fără această dotare sunt mai ieftine și la fel de performante. Nu vă recomand un alt producător deoarece modelele de la acesta sunt fiabile, performante și de bună calitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu