Canon HFR-506BK, cameră video Full HD

Camera video Canon HFR-506BK e un model al serie Legria HF 506 cu zoom optic puternic, stabilizator de imagine IS, senzor CMOS, calitatea video AVCHD etc. Deci oferă multe caracteristici speciale la un preț foarte bun. Parcă nici nu mai are sens să cumpărați o cameră video scumpă la câte oferă aceasta. Cu siguranță poate filma mai bine decât o cameră foto ori un smartphone de ultimă generație. Deci merită să o încercați iar dacă vi se pare și așa scumpă, atunci ar trebui să optați pentru o cameră video HD. Poate că nici nu aveți un monitor sau televizor 1080p, deci plusul de calitate nu va fi de folos.

E la promoție de aceea v-o și recomand și nu orice producător oferă o astfel de cameră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Camera
Camera

Are un senzor de 2.07 MP care e destul de mare și nu e ca la camerele foto. E foarte bun chiar și dacă nu are o rezoluție mare, dar se observă că e mai mare ca și dimensiuni – 1/4.85. Poate filma 1080/50p cu o calitate AVCHD/MP4 ori fotografia în format Jpeg dar rezoluția e acea a senzorului. Oricum nu sunt multe aparate foto cu zoom optic 32x (în caz că vă gândiți la o alternativă). Fișierele realizate cu acest model pot fi stocate pe un card SD.

E dotată cu microfon stereo, ieșire HDMI, ecran tactil de 3 inci, USB și port pentru căști. Bateria sa BP-718 oferă o autonomie de circa 2 ore și pentru cei care filmează mult în diverse locații, pot să opteze pentru o baterie suplimentară. Pachetul conține accesoriile clasice: încărcător, cablu USB dar și cablu HDMI.

Plusuri: e ieftină, filmează decent, e compactă și ușoară, suportă carduri de memorie mari, autonomie decentă, ecran tactil și e fiabilă.
Minusuri: nu sunt.

Canon HFR-506BK nu e o cameră video profesională dar nici nu aveți nevoie de una cât timp în condiții de luminozitate bune. Există camere cu senzor ceva mai bun în condiții de luminozitate scăzută și acelea nu au nevoie de lumină artificială ori de o lampă (un exemplu: Exmor R).

Te-ar mai putea interesa