Sony HDRPJ530EB, cameră cu proiector incorporat

Sony HDRPJ530EB e o cameră video cu proiector incorporat ceea ce înseamnă că rezultatul filmării ori fotografierii poate fi admirat la o scară mai mare decât ar fi pe ecranul LCD al camerei (ecran de 3 inci). Dar, acest aparat nu se laudă doar cu rezoluția de 9,2 megapixeli, ci și cu posibilitatea filmării la calitate Full HD.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat cu wireless, senzor CMOS Exmor R și zoom optic de 30x. Din imaginea alăturată vă puteți face o impresie despre aspect, mai exact arată precum generația nouă de camere de la Sony cu proiector.

Camera
Camera

Stă foarte bine pe partea de specificații deoarece are senzor de 9.2 MP, poate filma Full HD cu suent pe două canale (stereo), iar microfonul e unul cu zoom.
După ce filmați și doriți să vedeți cum a ieșit videoclipul puteți să îl vedeți pe un televizor folosind portul HDMI, pe un perete utilizând proiectorul ori pe un calculator. Wirelessul o să se dovedească și el foarte util în acest ultim caz deoarece nu o să fie nevoie de cablu pentru a transmite fișierele. Un alt lucru deosebit e prezența NFC.
Cred că ar fi util să mai dau câteva informații referitoare la proiector, informații cu privire la cât de mare e diagonala proiecției. Astfel, trebuie știut că diagonala e până în 100 inci (254 centimetri).

Printre lucrurile care eu le apreciez la acest model se numără consumul de 2,W, posibilitatea încărcării prin USB, zoom-ul optic mare de 30x și ușurința în utilizare. Să nu mai spun că aparatul e realizat din piese de calitate și că brandul e foarte respectat în domeniul audio-video.

Camera de față e în special pentru cineva care vreau aparat semi-pro cu care să poată capta diferite amintiri din vacanță pentru a le revedea ori a le arăta prietenilor. Normal că poate fi utilizată și în scopuri comerciale, de exemplu la filmări de nunți ori spectacole, dar e un aparat semi profesionist.
Din clipul de alături puteți vedea câteva informații adiționale.

Te-ar mai putea interesa