Sony HDRCX320EB

Sony HDRCX320EB e o cameră video performantă în acest buget și asta presupune: senzor CMOS Exmor R de 8.9MP (ideal pentru situațiile în care luminozitatea e scăzută), obiectiv G (unghiuri largi), stabilizator de imagine activ SteadyShot, ecran tactil, zoom extins 55x și filmare 1080/50p. Arată exact ca și predecesoarele sale și bineînțeles aduce câteva caracteristici mai bune care vă vor fi de folos. Fie că sunteți amator ori profesionist, e o cameră care va impresiona prin calitate, e ușor de folosit și e compactă. Prețul mi se pare potrivit, având în vedere ce oferă și cât de fiabilă e. Alternative care pot fi luate în considerare sunt cele de la Samsung sau JVC (în funcție de ce aveți nevoie și ce vă place). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

În poza de jos se poate observa camera dar și în clipul care l-am postat la finalul articolului.

Camera
Camera

Specificații tehnice

Are un senzor mare de 8.9 MP care oferă ceva mai multe detalii decât la alte camere și puteți deci fotografia cu ea. E unul performant deoarece e vorba de un CMOS Exmor R de 1/5.8″. Suportă mai multe tipuri de carduri decât alte camere, iar înregistrare se face doar pe card. Având în vedere cât de performantă e, vă recomand un card SDHX de 16GB clasa 10. Pe partea de captare video/foto are: iluminare minimă 6 lucși, aspect 16:9/4:3, mod AE și balans. Obiectivul său oferă un zoom optic 30x, un zoom digital 350x și lentile 1.9 – 57.0 mm. Bineînțeles sunt mai multe de spus la capitolele prezentate anterior.

Acel ecran de 3 inci e unul tactil pentru a interacționa mai ușor cu meniul său. La capitolul conectivitate are USB, AV, HDMI, intrare microfon și ieșire compozit. Autonomia sa diferă în funcție de formatul de înregistrare ales.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calitate foarte bună indiferent de momentul zilei sau luminozitate, zoom optic suficient, unghiuri largi de filmare și calitate de filmare maximă 1080 la 50p.

Minusuri: nu prea sunt.

Concluzie

Acest Sony HDRCX320EB e ideală dacă vreți să filmați evenimente sau momente importante din viața voastră. E genul de cameră care nu vă lasă baltă chiar dacă e seară sau noapte iar lumina e una artificială, deoarece senzorul Exmor R își face bine treaba și nu are nevoie de lampă. Totuși se poate monta un microfon extern în cazul în care filmați un eveniment și doriți calitate audio.

Te-ar mai putea interesa