Sony HDR-AS15

Cred că era cazul ca Sony să scoată co cameră sport cum e Sony HDR-AS15. E foarte utilă acelora care fac sporturi extreme ori semi-extreme și vor să filmeze aventura cu un aparat performant. Normal că poate filma Full HD, iar filmul poate fi transmis prin intermediul portului Wi-Fi incorporat.Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care trebuie remarcat că nu e deloc mare în condițiile în care carcasa e etanșă.

Poze

Pentru a vă face o părere despre cum arată cu aproximație acest gadget vă recomand vizionarea celor două poze de alături cât și a preview-ului de la final. Poate că văzând prima poză v-ați fi imaginat că e un aparat destul de mare, însă după ce vedeți poza a doua vă puteți convinge că e vorba despre un aparat minuscul, iar greutatea de 65 de grame demonstrează acest lucru.

Pachetul

Specificaţii tehnice

Camera HDR-AS15 e un model foarte bun și asta datorită senzorului CMOS de 12MP care poate capta videoclipuri la calitate 1080p. Normal că poate capta filme cu snuet, însă calitatea sunetului e mono, adică e pe un canal. Clipurile pot fi transferate prin USB, card, micro HDMI sau wireless cu Wi-Fi-ul integrat.

Păreri pro şi contra

Pro: e mică; performanța în filmare spre deosebire de concurentul Oregon ATC9K; are telecomandă sau mai exactă poate fi telecomandată utilizând un telefon inteligent; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun, iar brandul nu-și lasă deloc amprenta asupra prețului; vine cu acea carcasă etanșă care vă va ajuta să mențineți aparatul în stare optimă de funcționare, dar se pare că acea carcasă rezistă până la 60 metri adâncime.
Contra: absolut nimic.

Concluzie

Pentru acele persoane care vor să (se) filmeze (în) situații extreme cred că acest aparat ar fi unul foarte bun. Există multe modele ca și alternative, cum ar fi camerele sport Oregon, însă e bine că a apărut și un concurent cu Pedigree. Din clipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest aparat.

Te-ar mai putea interesa