Sony DSCW810B, aparat foto digital 20MP

Aparatul foto digital Sony DSCW810B Cyber-Shot e un gadget compact și bun care poate fi folosit pentru a fotografia ori filma un moment. Poate fi găsi și sub numele de DSC W810B, iar din numele său putem observa că e vorba de seria W810 și că e varianta pe negru. Probabil că e cel mai popular model al acestei serii deoarece negrul se asortează perfect cu orice, dar există și pe roz o variantă. Am observat că această serie oferă modele cu fotografiere rapidă, un senzor mare, zoom generos, filmare HD, SteadyShot, panoramă 360 etc. Deci e mult superior altor modele și oferă ceva mai bun decât predecesoarele.

Prețul e același indiferent de serie iar calitatea e mult mai mare decât la telefoanele mobile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Senzorul de 20 MP e o alegere bună pentru cei ce caută detalii dar nu-și permit un mirrorless. Un obiectiv cu senzor așa de mare e perfect pentru cei ce doresc calitate chiar dacă au un buget mic. E dotat cu blitz integrat care poate fi de folos uneori, dar aparatele cu tehnologii de iluminare din spate pot fi mai bune în condiții de luminozitate scăzută. Are un zoom optic de 6x iar cel digital e de 12x.

Pe partea de control al fotografiei are: sensibilitate ISO 100-1200, balans alb, declanșare automată, fotografiere continuă, presetări, detectarea feței și declanșare la zâmbet. bateriile reîncărcabile Li-Ion nu oferă o autonomie așa de mare dar cu aceasta puteți economisi ceva bani deoarece nu mai trebuie să achiziționați baterii. Mai există varianta cu baterii reîncărcabile cu încărcător inclus. Ca și porturi are doar USB și ieșire AV (dacă aveți un televizor, puteți viziona fotografiile ori filmările realizate cu acest aparat). Modul panorama 360 e destul de interesant dar cam toate aparatele mai performante și mai nou o au.

Plusuri: calitate de filmare bună, carcasa compactă, ușor de folosit, ecran destul de mare și detaliat, baterie proprie etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Sony DSCW810B e unul dintre acele aparate portabile care pot fi luate într-o excursie ori la o ieșire în oraș. Cu acesta puteți fotografie excelent în condiții de luminozitate bună și chiar și la lumină artificială (depinde de modul ales, dar cel automat poate fi de folos când nu vă prea pricepeți ori când nu mai aveți timp să umblați prin meniuri).

Te-ar mai putea interesa