Sony DSC-HX200V

Sony Cyber-shot DSC-HX200V sau Sony DSC-HX200V e un model al anului 2012 care se recomandă prin senzorul CMOS de 18,2 megapixeli care poate fotografia, dar și filme și nu oricum, ci la calitate Full HD. Obiectivul e unul destul de bun, fiind capabil de zoom optic de 30x care e unul foarte bun. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu e prea mare având în vedere că are un ecran de 3 inci care poate fi rabatat.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea că e un model negru care nu e deloc mare. Greutatea sa e una media, adică de undeva la jumătate de kilogram. Se poate vedea cu ușurință, atât din imaginile de alături cât și din preview-ul video de la final că e vorba despre un aparat care arată bine, iar conținutul pachetului e unul destul de bogat.

Cutia
Conținutul pachetului

Specificaţii tehnice

DSC-HX200V nu are senzor CCD, ci CMOS, iar acesta face diferența. Din această cauză aparatul de față ar putea fi considerat ca unul la granița dintre aparat pentru amatori și aparat profesionist. Obiectivul e foarte bun atâta timp cât are zoom de 30x, iar lentilele sunt și ele de o calitate superioară fiind de la Carl Zeiss. Bateria gadgetului ține destul de mult, adică undeva la 400-500 cadre sau 225-250 minute

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; rezultatul filmării poate fi admirat pe ecranul de 3 inci, dar și conectând camera la un TV prin portul HDMI (mai are USB și fișierele media pot fi transferate prin intermediul unui cablu USB pe un laptop ori calculator desktop); raportul dintre calitate și preț e unul excelent; fiabilitatea e și ea una bună datorită garanției de 2 ani care poare fi mărită la mia mult.
Contra: nu e prea ușor, ca greutate și de aceea e cam greu de dus în vacanță.

Concluzie

Pentru a vă face o impresie despre cum arată și ce e inclus în pachet recomand clipul de alături care e unul foarte bun. Se poate vedea că acest pachet e unul destul de bogat și acest lucru e datorat în principal producătorului, dar și faptului că e un aparat premium. Foarte bine e faptul că poate filma, și nu oricum, ci la calitate Full HD. (Filmarea se captează în formatul AVCHD / MP4 și trebuie știut despre acest format că doar televizoarele noi îl citesc.)

Te-ar mai putea interesa