Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony DCR-SX45

Dacă vă place să filmați diverse momente sau evenimente și nu aveți cu ce în sensul că până acum ați filmat cu telefonul, e cazul să faceți o modificare majoră. Aici mă refer la alegerea unui gadget specializat pentru a face acele filmări. Ca o alternativă vă recomand modelul DCR-SR15E care vine pe argintiu. O recomandare foarte ieftină e camera video Sony DCR-SX45 Black care vine cu ecran tactil și pe diverse culori dar pe negru cred că arată cel mai bine. Acest DCR-SX45 are un senzor de 490K pixeli, zoom optic 60x și un ecran tactil de 3 inci. Spre deosebire de altele, acesta suportă mai multe tipuri de carduri (de la cele SD până la cele Memory Stick PRO Duo). Un DCR-SX45 ca acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

LCD-ul

Din față

Specificații tehnice

Senzorul CCD e de 1/8 și are o rezoluție de 490K pixeli.Poate înregistra la calitate 720 cu 576 pixeli și la calitate superioară cu 9 Mbps. Înregistrările sunt salvate în format mpeg2 pe cardul inserat în gadget. Acest Sony HandyCam DCR-SX45 suportă următoarele tipuri de carduri: Memory Stick PRO Duo, SD, SDXC, SDHC și Memory Stick PRO HG-Duo. Pe lângă faptul că poate filma, acest gadget poate și fotografia cu aspect 4 pe 3 sau 16 pe 9. Fotografiile sunt la calitate 480p adică la o calitate bună și pot fi salvate în format jpeg. Pe partea de control a imaginii are: balans alb, compensare backlight și o iluminare minimă de 3 luxi.

Vine cu zoom digital 2000x, zoom optic de 60x, stabilizator de imagine SteadyShot, lentile Carl Zeiss Vario-Tessar și multe altele. Pe partea de audio are difuzor incorporat, microfon și tehnologie Dolby Digital 2 canale. La capitolul conectivitate are ieșire S-video, USB 2.0 și ieșire audio video. La acesta focalizarea poate fi setată fie automată fie manuală. Aparatul de înregistrat are un consum de 1.8 W și vine cu un acumulator propriu de tip NP-FV30. Ca și caracteristici speciale are: PictBridge, reflector video și ecran tactil cu diagonală de 3 inch.

Păreri pro și contra achiziției

Nu este un gadget foarte performant pentru acel preț nu poți să ceri mai mult. Chiar dacă nu filmează Full HD sau mai știu eu ce calitate, poți să-ți faci treaba cu el filmând pe la petreceri sau evenimente. Ca minusuri ar fi rezoluție mică de înregistrare.

Concluzie

Eu cred că Sony DCR-SX45 e un model reușit și pentru că e la promoție ar fi o sanșă de neratat în special că v-ați dorit de mult un așa aparat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu