Sony DCR-SX15

Un aparat de filmat destul de interesant e această cameră video Sony DCR-SX15 negru (black) care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O recomandă faptul că filmează la o rezoluție destul de bună (de înaltă definiție) că are zoom optic mare și zoom la microfon (când înregistrează cu sunet și folosiți zoom-ul acest zoom se va aplica și asupra sunetului) și restul detaliilor tehnice de top. Ceva mai bun e HDR-CX 115/B, dar și prețul e destul de mare.

Poze

În pat

Specificaţii tehnice

Camera Sony DCR-SX15 este o cameră care are un senzor de 800 mii pixeli de tip CCD. Poate înregistra pe carduri SD, Memory Stick PRO (diferite modele) și SDHC. Pe partea de zoom stă destul de bine deoarece are un zoom digital de 1800x și unul optic de 50x. Evident că doar cel optic e important.
Are și un ecran LCD de 2,7 inci cu o rezoluție de 230 mii pixeli. Pe partea de conectivitate stă binișor deoarece are USB, ieșire audio și video. Find un aparat video normal că înregistrează și sunet, iar acesta este unul cu sistem audio Dolby Digital pe două canale (adică stereo) Microfonul este unul stereo cu zoom și trebuie să știți despre DCR-SX15 că are un difuzor incorporat. Poate lua și poze, nu numai filma, și le ia la o rezoluție de 640 pe 480 pixeli în format jpeg. Greutatea aparatului este de puțin sub 200 grame și nu va fi greu de îndesat între bagajele pentru călătorie.

Păreri pro şi contra

Pro: filmează la o rezoluție bună, e mic, e ieftin, stă bine la partea de zoom (are zoom și la microfon), înregistrează cu sunet stereo
Contra: nu filmează Full HD. Putem spune că filmează doar HD deoarece rezoluția e de 800k pixeli (720p – 1024*768 e 786432 pixeli).

Preţuri

Cel mai mic preț de pe piață e undeva la 849 lei și nu cred că o să găsiți un preț ceva mai bun pentru o cameră care filmează așa de bine. Dacă vreți să o cumpărați mai ieftin atunci va trebui să așteptați până va apărea ca resigilat, dar s-ar putea să așteptați mult și bine, iar starea resigilatului să nu fie tocmai bună. Nu am mai scris despre camere de filmat de la Sony, deci am să recomand ceva de la JVC – JVC Everio GZ-MS150H. Are specificații asemănătoare și preț undeva la 600 lei.

Concluzie

Dacă vrei o cameră de filmat ieftină atunci camerele DCR-SX15 ar fi foarte bune. Nu prea sunt minusuri când vine vorba despre acest aparat… poate doar că nu filmează 1080p.

Te-ar mai putea interesa