Sony CMTMX500I

Un astfel de microsistem audio Sony CMTMX500I a fost creat pentru posesorii de iPoduri sau viitorii posesori, deoarece mulți probabil ar alege acest microsistem împreună cu acel gadget destinat redării melodiilor. Mai precis vine cu o stație de andocare specială pentru iPodul dumneavoastră. Însă dacă nu aveți un astfel de gadget puteți opta și pentru o memorie USB 2.0 deoarece are port în acest sens. La acesta se mai pot conecta și mp3 playere care au cablu USB dar și altele. O altă modalitate de ascultare a melodiilor ar putea de pe CD deoarece are CD player incorporat. acest micro sistem se adresează atât cunoscătorilor cât și amatorilor deoarece are un meniu ușor de utilizat și butoane inteligent poziționate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Puterea de ieșire maximă e de 60 W iar pe lângă acesta are și ieșire pentru boxe. Ca oricare alt dispozitiv multimedia destinat muzicii, acest CMTMX500I are și Tuner FM cu RDS incorporat venind și cu 20 de posturi presetate. Sony CMTMX500I acceptă atât CD-uri de tip R sau RW. Ca și caracterisitici speciale CMTMX500I are : intrare audio, funcție de repetare, funcție RDS-EON, amplificator digital integral S-Maste, funcție de programare, trei moduri de presetări egalizator, ajustare bas (+/-4), reglare înalte (+/-4), timer pentru oprire/pornire.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: foarte bună calitate audio (muzica se aude foarte clar iar bas-ul e decent având în vedere că nu are subwoofer), are stație de andocare pentru iPod, CD player, radio și intrare audio.

Ca minusuri: are o putere de doar 60 W și nu are mai multe butoane sau presetări pentru EQ.

Concluzie

Acest microsistem audio Sony CMTMX500I e un sistem audio foarte bun pentru acei bani și se adresează celor care doresc să-l folosească în încăperi mic și nu în spații prea mari deoarece nu poate acoperii cu o putere de 60W.

Te-ar mai putea interesa