Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony BRAVIA KDL-19 BX200B

Televizorul Sony BRAVIA KDL-19 BX200B sau Sony KDL-19BX200B este unul dintre cele mai ieftine televizoare de la Sony (ca KDL-26EX302) deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Poate fi considerat o variantă mai ieftină la Sony KDL-22 EX320 și îl recomandă prezența conexiunii HDMI, slotul PCMCIA, tunerul digital, playerul multimedia și multe alte lucruri utile cu care vine la bord. Un model foarte performant cu imagine 3D și internet este Sony KDL-40EX720.

Cutia

Sony KDL-19 BX200B este un televizor care este dotat cu tehnologie LCD, dar din păcate nu și 3D, iar pe partea de sunet are două difuzoare decente de 3 W fiecare (RMS). Ecranul are o diagonală de 19 inci ceea ce este foarte puțin dacă aveți o cameră foarte mare, însă dacă aveți o cameră mică atunci acest televizor de 48 de centimetri ar fi perfect. Imaginea are o calitate HD datorită faptului că ecranul are o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli. Aspectul imaginii este unul de 16 pe 9 ceea ce este normal și întâlnit la toate televizoarele noi.

Oprit

Sony BRAVIA KDL-19 vine cu niște caracteristici superioare de imagine cum ar fi filtrul pieptene 3D și reducerea zgomotului MPEG. Trebuie să știți și că acest TV are tuner digital DVB-T și DVB-C ceea ce se va dovedi util în unele cazuri deoarece nu va trebui să mai cumpărați un receptor pentru a recepționa anumite programe în format HD.

KDL19 BX200B are și un player multimedia pe USB car e va reda perfect fișierele mp3 și cele de imagine. Pe partea de conectori are Scart, RF In, D-Sub, USB și altele. Acest TV consumă undeva la 30 de W și ca niște caracteristici speciale aș putea menționa EPG, USB photo viewer, playerul muzical pe USB, suportul pentru limba română (deci televizorul are meniurile în română), EPG, teletextul, temporizator pentru oprirea TV-ului și iluminarea din spate CCFL.

Ți-ai lua un astfel de TV deoarece are tehnologie utilă de ultimă generație cum ar fi playerul multimedia, tunerul digital și conexiunea HDMI. Să nu uităm de prețul destul de mic de circa 790 lei. Nu are doar plusuri, ci și minusuri și cele mai mari minusuri ar fi lipsa ecranului LED și diagonala cam mică. Deci, acest televizor LCD Sony BRAVIA KDL-19 BX200B este unul destul de dotat și ar fi ideal pentru o bucătărie sau o cameră mică și pentru persoane care nu vor neaparat prea multă tehnologie în el (3D, Internet etc.)

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu