Sony BDV-EF220

Cui nu-i plac filmele? Iar, pentru a viziona un film la o calitate maximă ai nevoie de un Sistem home cinema 3D cu Blu-Ray cum ar fi Sony BDV-EF220. Și dacă ai un televizor slab, atunci acest aparat o să te ajute să-l transformi într-un Smart TV cu care să vezi o mulțime de fișiere (inclusiv *.mkv), discuri optice (de la CD la BD) și cu care să poți naviga pe Internet (având browser web). Nici nu costă prea mult pentru un Sony, venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

E un pachet de culoare neagră format din doi sateliți, subwoofer și player. Deci, poate fi considerat ca fiind un aparat de tipul 2.1. E ușor de folosit, iar pe post de telecomandă poate fi utilizat smartphone-ul (mai multe detalii privind acest aspect pot fi văzute în preview-ul de la final).

Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

Sony BDV-EF220 are un hardware la zi care facilitează utilizarea televizorului anemic pe post de TV Smart. Playerul vine cu port LAN și e Wireless Ready, iar din această cauză puteți să îl conectați la Internet pentru a intra pe site-urile preferate. Sunetul (până la urmă, acesta e unul dintre cele mai importante aspecte ale aparatului) e unul foarte fidel, aparatul fiind dotat cu numeroase decodoare de sunet printre care se numără și DTS.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e foarte bun; vine de la un brand foarte apreciat; poate reda o mulțime de fișiere media; e Smart și din acestă cauză poate fi utilizat pentru a naviga pe net, iar funcționalitatea poate fi extinsă prin intermediul aplicațiilor; vine la pachet cu cele mai utile porturi printre care se numără USB și HDMI.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru cei care se uită frecvent la filme au aș recomanda acest aparat deoarece costă foarte puțin și știe să facă multe. Având în vedere că Sony are casă de producție m-aș fi așteptat ca *.mkv-urile să nu meargă, dar uite că acest aparat are suport pentru acest format utilizat la majoritatea filmelor piratate.
Dacă vă interesează acest aparat atunci puteți vedea mai multe detalii din clipul de alături. Cred că se poate vedea foarte clar că e vorba despre un aparat foarte simplu.

Te-ar mai putea interesa