Sony 75XF9005, televizor Bravia Trilluminos cu procesor X1 Extreme

Televizorul LED Sony 75XF9005 e cel mai scump model de la acest brand deoarece are o diagonală mare, tehnologie de imagine Trilluminos (gamă mare de culori), procesor de imagine X1 Extreme și multe alte caracteristici speciale. Nu puteți instala orice televizor în sufragerie pentru că e o cameră mare și e locul unde veți viziona filme alături de prieteni și familie. De aceea, nu puteți alege un televizor clasic și cu diagonală de 100 și ceva centimetrii. Acest brand a demonstrat de-a lungul anilor că poate oferi soluții mai bune decât concurența și nu e nevoie să-și dezvolte propriul OS, pentru că Android TV oferă o multitudine de aplicații.

Din poza pusă jos se vede cât de subțire e marginea și piciorele pentru masă oferă o stabilitate bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de gama 2018 care vine cu noutăți față de modelele lansate anul trecut și se vede în listele de tehnologii (audio și video). Cu siguranță, un sistem audio mai puternic ar fi fost mai apreciat, doar că trebuie să punem accent și pe claritate. Doar filmele 4K oferă acea calitate, iar dacă nu găsim foarte mult conținut potrivit pe internet, v-aș recomanda să încercați Netflix.

Păreri pro și contra

Un Smart TV în acest preț oferă ceva multe caracteristici speciale și mă refer la următoarele: 4K HDR, X-tended Dynamic Range Pro (luminozitate de 3 ori mai bună), X-Motion Clarity (ideal pentru filme de acțiune și jocuri), dar și cele menționate mai sus. Producătorul ne recomandă să folosim un soundbar Sony pentru că un sistem audio integrat nu oferă o atmosferă cinematografică și astfel sunt evidențiate tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos de la acel periferic. Androidul e cel mai popular sistem de operare pentru gadgeturi mobile și a ajuns de câțiva ani pe televizoarele performante ca acesta, doar că e diferit și e la versiunea Nougat 7.0.

Sony Bravia 75XF9005 merită să fie luat împreună cu o tastatură wireless deoarece ușurează mult navigarea, iar acest periferic trebuie să fie compatibil cu televizoare Smart Android. E destul de dificil să scrieți ceva doar cu ajutorul telecomenzii incluse.

Te-ar mai putea interesa