Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 55XF7077, TV 139 cm cu HDR

Dacă sunteți interesați de un televizor care să aibă o diagonală mare și care să arate bine atunci acest model Sony 55XF7077 ar fi recomandarea mea.
Seria XF70 e una nouă cu niște specificații moderne, iar acest lucru se poate vedea în capabilitatea de a reda o multitudine de formate media. Se evidențiază în special prin HDR care oferă o calitate a imaginii superioară pentru conținut care e filmat la această calitate.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat avansat din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model, și dacă vreți să ocupe mai puțin spațiu se poate monta pe un suport TV.


Avantaje

Tunerul integrat e unul de tip triplu, mai exact DVBT2/C/S2. Cu acest fel de tuner poți vedea posturi TV la calitate HD.
Ecranul e unul clar prin faptul că vine cu un unghi de vizualizare de 178/178 grade, rezoluția 4K și HDR10.
Sunetul acestui televizor e de excepție prin faptul că are DTS și o multitudine de alte caracteristici superioare legate de sunet.
Pe partea de conectori stă excelent întrucât avem 3x HDMI, 3x USB, wi-fi integrat, slot CI+ și altele.
Poate fi montat pe un suport TV care să fie compatibil Vesa 200×200.
Conectarea la Internet se poate face fără fir, dar cei care vor o conexiune stabilă și rapidă vor alege varianta cu fir.

Dezavantaje

Televizorul Sony 55XF7077 e unul al anului 2018, dar nu vine cu sistem de operare Android, ci cu ceva bazat pe Linux. Oricum, acest sistem are aplicații și browser web.

Concluzii

Dacă ești interesat de ceva premium atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Pe lângă faptul că are o diagonală de 55 inci are și o imagine de foarte bună calitate, iar divertismentul poate fi savurat din orice sursă.
Pentru o conexiune stabilă la net recomand ca acest televizor să fie conectat la net prin LAN (cablu).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu