Sony 55XE9005, televizor Smart cu procesor 4K HDR X1

Televizorul cu Android Sony 55XE9005 arată foarte bine datorită designului foarte subțire. Acest brand impresionează cu televizoarele lansate și se poate vedea la capitolul imagine: 4K HDR, X-tended Dynamic Range PRO, Direct LED, 4K X-Reality PRO, Motionflow XR 1000Hz (indicator de imagine), 24p True Cinema, Line Blinking etc. Și pe partea de sunet nu aș avea ce să-i reproșez deoarece are un sistem audio puternic cu tehnologii avansate.

Dacă acesta e puțin peste buget, atunci cel de 49 inci ar fi perfect deoarece e ceva mai accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un ecran de tip Trilluminos care e prezent doar la gadgeturile acestui brand, iar acesta prezintă niște avantaje de luat în considerare. Poate fi folosit ca monitor pentru PC sau consola de jocuri, chiar nu aveți ce să-i reproșați deoarece nu veți găsi un monitor mai bun decât acesta.

Merită să luați un televizor performant pentru o sufragerie mare, în special dacă vă place stilul modern (simplu și elegant). Chiar dacă are anumite aplicații instalate, voi puteți instalate suplimentar de pe Google Play. Navigarea e destul de ușoară dar nu e la fel de rapidă ca și pe telefon. Pentru ca streaming-ul să fie excelent, e nevoie de un router wireless performant (Dual Band) și de un abonament mai scump.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e superioară de aceea și prețul e puțin piperat și nu cred că aveți nevoie de un sounbar sau boxe pe lângă televizor. Toate acele tehnologii sunt motive pentru a alege acest model sau chiar o variantă mai mare. Nu aș putea că sistemul de operare Android e cel mai bun, deoarece și restul mi se par reușite (WebOS, Tizen, Firefox OS). O generație mai nou oferă o versiune mai bună de Android și se pot observa câteva funcții în plus.

Pot spune că diferența e destul de mare între generația precedentă și cea actuală, iar Sony 55XE9005 e un bun exemplu. Am pus o prezentarea a acestei serii XE90 și cred că vă veți face o idee destul de bună despre el.

Te-ar mai putea interesa