Sony 55XD7005, model cu Android și diagonală de 139cm

Un televizor Bravia pentru cei cu un buget mediu e Sony 55XD7005. Vine cu sistem Android, rezoluție 4K și o diagonală mare de 139 centimetri (transformare aproximativă din 55 inci). Cu un televizor smart precum acest poți savura conținut din diverse surse cum ar fi cablu (la calitate HD), Internet (de pe stream – Netflix sau Youtube), de la laptop (folosind TV-ul precum un monitor), ori de la memorii externe (stick-uri USB ori harduri externe).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». În momentul de față acesta e unul dintre cele mai bune televizoare de la Sony. Iar, ca alternativă aș recomanda modelul de 49 inci (123 cm) întrucât nu toată lumea are spațiul necesar pentru 55 inci (139 cm). Evident că poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport Vesa 400×400.

TV-ul

Caracteristici

Modelul 55XD7005 e unul avansat din punct de vedere al imaginii, tehnologiilor folosite și utilizării.
Imaginea e una foarte clară datorită utilizării rezoluției 4K, a unui tuner HD triplu (pentru posturi TV de la cablu, televiziune terestră sau satelit) și HDR (doar pentru conținut care e filmat la această calitate). În țara noastră nu o să vă ajute la mare lucru tunerul triplu deoarece veți folosi doar partea DVB-C.
Conectarea la net se poate face cu (LAN) sau fără fir (wi-fi; dacă aveți un router wireless).
Modelul de față vine și cu 4 porturi HDMI așa încât să puteți conecta orice dispozitiv la el. De exemplu puteți conecta un sistem audio, o cameră video sau un laptop (pentru folosirea ca monitor).
Stream-ul pe Netflix o să meargă foarte bine deoarece modelele din seria XD70 au hardware foarte bun. Același lucru fiind valabil și la conținutul de pe Youtube.

Concluzie

În cazul în care îți dorești un mic cinema la tine acasă îți recomand modelul Sony 55XD7005 întrucât vine cu cele mai utile lucruri printre care trebuie enumerate HDR, UHD, Netflix, browser Chrome și altele.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model am pus alături un clip. Puteți observa că imaginea e fluentă și clară ca lacrima.

Te-ar mai putea interesa