Sony 55HX751

Unul dintre cele mai performante modele prezentate anul acesta de acest producător e televizorul LED 3D Sony 55HX751 care e unul de 140 cm cu rezoluție Full HD. Acest Smart TV vine cu toate dotările necesare pentru a avea o imagine clară și o sonorizare excelentă. Cu acesta puteți să înregistrați un film, o emisiune sau un meci de fotbal direct pe memorie USB sau HDD. Smarphone-ul/tableta dumneavoastră poate deveni ușor telecomandă în special dacă folosiți servicii de socializare: Facebook, Skype etc. Chiar dacă nu aveți timp să mergeți la cinema pentru viziona un film 3D, acest model oferă o experiență unică și vă recomand chiar și un home cinema cu sunet 5.1 sau 3D. Puteți navigare pe internet datorită browserului web și chiar să vizionați posturi TV online. Prețul său e justificat de diagonala sa de 140 cm. KDL-55HX751 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cam aşa arată

Specificații tehnice

Ecranul său de 55 inci e unul Dynamic Edge LED și oferă o imagine foarte clară datorită tehnologiilor sale, contrastului de 1 milion la 1 și rezoluției Full HD. Tehnologia de conversie 2D-3D e utilă pentru cei care nu vor să vizioneze filme 3D chiar dacă filmul e în format 3D. Pentru aceasta, alături de televizor primiți și două perechi de ochelari 3D care au o formă foarte interesantă (nu devin incomozi). Pe partea de audio are două difuzoare de 10W și câteva tehnologii care îmbunătățesc calitatea. Playerul său integrat nu e unul foarte avansat însă are funcție de înregistrare USB.

Televizorul Sony 55HX751 poate fi conectat atâ prin mufă de rețea cât și wireless la internet fără adaptor doar cu ajutorul unui ruter wireless. Datorită porturilor HDMI și VGA, poate deveni chiar și monitor pentru PC, laptop sau consolă. Restul porturilor sunt după cum urmează: două USBuri 2.0, composite, Scart etc. O mare parte din caracteristicile speciale pot fi găsite pe modelele mai mici: Skype, aplicații, browser web, Wi-Fi Direct, DLNA etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: chiar dacă nu arată ca celelalte modele din seria HX751, are un design elegant; e ușor de folosit chiar dacă e un Smart TV și în special dacă aveți o tabletă la îndemână, imagine foarte clară și mare.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Sony 55HX751 e un televizor LED performant și elegant care are cam tot ce vă puteți dori de la un TV de ultimă generație dar nu se poate compara cu Samsung-urile din seriile ES7000 și ES8000 care prezintă tehnologii de interacțiune.

Lasă un comentariu