Sony 55A1, televizor OLED cu procesor X1 Extreme

Televizorul OLED Sony 55A1 e ceva mai diferit față de restul televizoarelor OLED deoarece marginile sunt înguste, logo-ul e poziționat în colț, nu are stativul de masă clasic, ieșire audio de 50W + subwoofer integrat în „picior” și o mulțime de tehnologii caracteristici tipului de ecran. Am ales acest model să vi-l recomand deoarece e mult mai accesibil decât varianta de 65 inci. Acest producător e cunocut pentru că oferă cele mai bune ecrane dar depinde și de ce buget discutăm.

Pentru cei care nu au venit lunar prea mare, dar vor un televizor pe măsură pentru o sufragerie modernă, un card de cumpărături ar fi singura soluție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un sistem audio ceva mai special și nu mai e nevoie de boxe sau un soundbar chiar și dacă obișnuiți să alegeți un volum mai mare.  Chiar și la capitolul sunet sunt prezente multe caracteristici speciale, iar eu nu le voi menționa pe toate: Clear Phase Speaker, Clear Audio+, Auto Surround, S-Master, S-Force Front Surround etc.

Alături de acesta aș folosi consolă PS4 Pro pentru gaming 4K, dacă vă plac jocurile la calitate superioară. Chiar nu merită să optați pentru un televizor LED deoarece viitorul aparține OLEDurilor și nici nu cred că va fi o tehnologie mai avansată.

Păreri pro și contra

Cablurile din spate pot fi aranjate destul de bine, deci nu trebuie să mai investiți în nici un sistem de management al cablurilor. Sunt integrate o mulțime de tehnologii care vin împreună cu ecranul OLED. Pot să spun destul de multe despre interfața oferită de Android dar poate că o știți și de pe alte televizoare Smart 4K de la acest brand. E vorba de Android 6 și nu e chiar ca și pe telefoane.

Sony 55A1 e unul dintre cele mai bune televizoare lansate anul acesta de acest brand și e greu să mă decid care ar fi cel mai bun OLED de pe piață. Designul acestui televizor e destul de unic și merită luat în considerare dacă vreți un televizor care nu-l vreți pe perete.

Te-ar mai putea interesa