Sony 50W656A, TV Smart LED KDL-50W656A

Pentru cineva interesat de un super televizor cu soft smart recomand acest Sony 50W656A care nu doar arată bine, ci are și un preț accesibil. Modelul acesta se recomandă printr-o multitudine de lucruri cum ar fi cele menționate mai sus, dar și imaginea foarte bună, suportul Skype și multitudinea de tunere (are inclusiv tuner pentru satelit din generația a II-a – DVB-S2).
Dacă e să analizez bine acest aparat atunci pot vedea că televizoarele au avansat foarte mult în ultimii 5 ani. Au avansat pe partea de claritate a imaginii, dar și pe partea de software deoarece vedem sisteme de operare tot mia avansate. Eu unul sunt nerăbdător să văd televizoare cu Android și Windows. 🙂

Nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vrei să vorbești prin Skype atunci ai nevoie de o cameră specială cum e Sony CMUBR200. Față de generațiile din 2011 și 2012, acesta se prezintă foarte bine… vizual mă refer.

Aparatul
Aparatul

Nu doar arată bine (după cum arată imaginea de mai sus), ci stă excelent pe partea de specificații deoarece are un ecran mare de 50 inci (126 centimetri), unghiuri excelente de vizibilitate (178/178), trei tunere digitale (DVB C, T și S), iar consumul de curent e foarte mic… 97W.
Cam acestea ar fi principalele lucruri care trebuie menționate pe partea hardware, iar la partea software are meniuri foarte ușoare de navigat, suport pentru Skype (însă va trebui să cumpărați o cameră video compatibilă precum cea recomandată de mine mai sus) și suport pentru aplicații.

Modelul acesta excelează la capitolul dotări deoarece are to ce ți-ai dori de la un TV, mai puțin suport 3D, însă acest lucru e mai mult de marketing. Playerul integrat e unul foarte capabil și poate reda multiple feluri de fișiere multimedia de pe memorii externe, dar nu poate concura cu un player dedicat.

Deci dacă te interesează un televizor premium care se prezintă bine vizual, dar și la interior atunci eu îți recomand acest model KDL-50W656A. Dacă vă interesează un review complet atunci din clipul de alături se poate vedea așa ceva.

Te-ar mai putea interesa