Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Sony 49XF8505, TV Bravia de 123cm

Televizorul Sony 49XF8505 e unul al anului 2018 care se evidențiază prin diagonala mare de 49 inci (aproximativ 123 centimetri), rezoluția 4K și softul Android. Această diagonală e una foarte bună și foarte populară în 2018, fiind optimă pentru rezoluție 4K.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acest cost primim un aparat cu sistem de operare Android versiunea 7. Evident că acest televizor are și suport HDR. Chiar dacă din poză pare că e argintiu, defapt e un televizor negru.


Păreri pro și contra

Dacă tendința e ca televizoarele să nu mai aibă suport sunet DTS, modelul Sony 49XF8505 are și din această cauză putem rula orice tip de filme pe el, inclusiv cele mkv.
HDR-ul e unul certificat de tip HDR10, iar din această cauză imaginile vor fi mai aproape de realitate sau chiar confundate cu realitatea.
Ecranul are niște unghiuri de vizualizare foarte bune de 178/178 grade. În acest fel avem parte de unghiuri de vizibilitate perfecte.
Tunerul integrat e unul triplu de tip DVB-T2/C/S2. În acest fel putem urmări transmisii digitale la calitate superioară… dacă avem și un abonament specific.
Puteți folosi o tastatură bluetooth deoarece acest model vine cu bluetooth 4.1, dar dacă vreți alt fel de tastatură atunci puteți folosi unul dintre cele 3 porturi USB pentru a introduce acel stick de la tastatură.
Pentru a economisi spațiu se poate folosi un suport TV, modelul acesta având compatibilitate Vesa 200×200.
Singurul dezavantaj ar fi cel că televizorul are un consum de 88W, dar acesta e datorat diagonalei mari. Dacă ar fi fost LCD sau CRT (cu tub catodic) atunci consumul ar fi fost mult mai mare.

Concluzie

Dacă vă interesează un televizor care să fie premium și care să afișeze o imagine de calitate superioară atunci acest model ar fi recomandarea mea. Sony e un brand premium și faptul că au implementat Android pe acest TV presupune că puteți savura divertisment din multiple surse (Internet, Netflix, Youtube etc).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu