Sony 49XF7005, televizor cu 4K HDR și diagonală mare

Televizoarele Smart 4K sunt tot mai numeroase și sunt oferite de o mulțime branduri, însă dacă vreți să faceți o alegere care să nu o regretați, atunci alegeți un brand de încredere care a fost prezent mulți ani. Sony 49XF7005 e o recomandare nu foarte mică pentru că rezoluție 4K iasă mai bine în evidență pe un ecran generos – 123 cm. Televizorul e foarte mare pentru o sufragerie chiar dacă din poze nu pare și pentru a vă face o idee, e cât patru monitoare de 24 inci.

Are un finisaj negru, însă sunt și variante pe argintiu care pot avea un preț puțin diferit Motionflow XR 400Hz (diferență mică la număr de cadre adăugate). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noile televizoare Smart sunt foarte bune monitoare chiar și pentru cei pasionați de jocuri, însă depinde și de serie. Consider că tehnologia HDR 4K trebuie să fie obligatorie pe televizoarele mari, iar imaginea va prinde viață. Chiar dacă nu e precum un OLED, vă veți bucura de imagini mult mai lucioase, fără a afecta contrastul, iar scenele de negru sunt accentuate.

Sistemul audio e unul stereo și foarte puține variante oferă o putere mai mare sau cu un woofer integrat. Oricum, pentru o așa diferență de preț, mai bine alegeți un soundbar ieftin cu putere de 130W (undeva la 600 lei). Se observă diferența deoarece e însoțit de subwoofer și puteți asculta muzică ca la PC sau chiar cu o putere mult superioară.

Păreri pro și contra

După cum bine știți refreshul nu e foarte mare la mai toate televizoarele, de aceea s-au inventat numeroase tehnologii care îmbunătățesc claritatea. De exemplu, când vizionați un meci e fotbal, imaginea e mai fluenta cu Motionflow XR 200Hz, mingea devine mult mai vizibilă dar și jucătorii la unele faze.

Sony 49XF7005 oferă și o mulțime de moduri pentru momentele când vizionați filme, poze, jucați jocuri, standard sau doriți anumite efecte video. Calitatea imaginii e îmbunătățită cu procesorul de imagine de ultimă generație numit 4K X-Reality Pro, dar tot mai bine alegeți conținut cu rezoluție 4K, adică să nu o scaleze.

Te-ar mai putea interesa